Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gastronomski spektakl od osam sljedova u lošinjskom restoranu Matsunoki

Istinski gurmani i ljubitelji vina imat će priliku biti dio jedinstvenog gastronomskog spektakla i uživati u impresivnoj večeri od osam sljedova koju su osmislili chef restorana Matsunoki Saša Pribičević i gostujući chef Jacob Jan Boerma

 Izvor: StoryGourmet Press

Lošinjski restoran Matsunoki, smješten u luksuznom Hotelu Bellevue u uvali Čikat, 10. kolovoza postat će domaćin vrhunskog epikurejskog dining eventa East Meets West, susreta različitosti kuhinja istoka i zapada. Istinski gurmani i ljubitelji vina imat će priliku biti dio jedinstvenog gastronomskog spektakla i uživati u impresivnoj večeri od osam sljedova koju su s pažnjom osmislili i pripremili chef restorana Matsunoki Saša Pribičević i gostujući chef Jacob Jan Boerma, jedan od najodlikovanijih kulinarskih virtuoza s tri Michelinove zvjezdice, ujedno i vlasnik uspješnog restorana De Leest iz Nizozemske.

Chef restorana Matsunoki Saša Pribičević
Izvor: StoryGourmet Press

Ovaj izniman gastronomski event otkrit će kreativnu harmoniju osebujnog umijeća chefa Boerma i njegove maštovite kozmopolitske kuhinje uz svježe sastojke i neodoljive okuse nadahnute brojnim putovanjima, kao i inovativan pristup chefa Saše pri stapanju japanskih namirnica s najboljim mediteranskim namirnicama s otoka kako bi se gurmani mogli prepustiti uživanju u najboljim okusima istočne i zapadne kuhinje.

Chef Jacob Jan Boerma
Izvor: StoryGourmet Press

Savršeno uparena s izvrsnim vinima nagrađene Matsunoki vinske karte, ova će vas večer povesti na zadivljujuće gurmansko putovanje uz pregršt gastronomskih užitaka koja će oživjeti sva vaša osjetila. Poznati američki časopis Wine Spectator, vodeći autoritet u svijetu vina s globalnom čitanošću preko 3 milijuna ljudi, dodijelio je restoranu Matsunoki prestižnu nagradu Best Award of Excellence označenu s dvije vinske čase. Impresivna vinska karta restorana Matsunoki nudi gotovo 500 vrsta vina te više od 2000 boca japanskog viskija i rakije sake te izvrsnih hrvatskih vinskih sorti graševine, istarske malvazije i terana, koje svaku večeru čine nezaboravnom.

Magazin

Royals