Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ceremonija vatre uz vrhunske koktele

Večer zabave i vrhunske gastronomije u novom Tattva Restaurant & Beach klubu na Zrću održana je krajem srpnja, u noći punog mjeseca, a do kraja ljeta čekaju nas još dvije takve večeri

 Izvor: oliver kurti

Krajem srpnja, u noći punoga mjeseca, u novom Tattva Restaurant & Beach klubu na Zrću održana je Ceremonija vatre, događanje koje je zaštitni znak ovog boutique kluba koji svojim konceptom otvara novo poglavlje zabave i gastronomije na Jadranu. Okupljanje oko vatre kao pokretačkog elementa, zaštitni je znak koncepta koji su za Tattvu razvile Sanja Britt Jusić i Ana Penavić, a događa se samo u noćima mlađaka i punog mjeseca.

 Izvor: oliver kurti

Noć punog mjeseca u Vodenjaku 24.07. bila je treća od 5 noći u kojima Tattva pruža svojim gostima ovo jedinstveno iskustvo, a prigodno povezujući vatru iz Tattvinog koncepta s vatrenom vulkanskom erupcijom nakon koje iz vulkanskog pepela nastaje plodna zemlja iz koje će niknuti plava agava, najcjenjenija sirovina meksičke tekile. Predstavljena su četiri koktela na bazi tekile, a pratili su ih zalogaji inspirirani vatrenom, začinima bogatom kuhinjom, ali združenom s mediteranskim okusima. Tako su se kušali tostada s jadranskim škampima, chimichanga na bazi piletine te vegetarijanski kanapei.

 Izvor: oliver kurti

Energiju i ugođaj Ceremonije vatre stvarali su chill-out live performeri: gitarist El Chandrito te Ishani Mae, ženski duo. Namdev, bubnjar koji poput jeke priča priču ritmova, stvarao je pratnju DJ-u. U Tattva Restaurant&Beach clubu održati će se još dvije Ceremonije vatre - 7.i 21. kolovoza.

Magazin

Royals