Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moby izdaje knjigu veganskih recepata

Početkom rujna u prodaju stiže kuharica sa 125 recepata iz restorana Little Pine, koji je slavni glazbenik otvorio 2015., a sva zarada ide udrugama za prava životinja

 Izvor: Instagram

Slavni glazbenik Moby vegan je već više od tri desetljeća, a početkom rujna svjetlo dana ugledat će njegova prva kuharica 'The Little Pine Cookbook' u kojoj donosi 125 veganskih recepata iz svog bivšeg restorana Little Pine u Los Angelesu. Među receptima koji su u njegovoj knjizi su i hitovi iz Little Pinea - pržena cvjetača s aioli umakom s kimchijem, orecchiette s pirjanim porilukom, šparogama i graškom, butterscotch puding te puding od čokolade i kruha... kao i brojne druge delicije.

 Izvor: StoryGourmet Press

 Izvor: StoryGourmet Press


“Svu zaradu od prodaje knjige donirat ću jednoj od udruga koje se bave zaštitom prava životinja. Moj životni cilj je stvariti svijet u kojem će životinje moći živjeti vlastite živote, bez ljudskog uplitanja i zato ne želim profitirati od svog veganstva”, govori Moby koji je restoran Little Pine otvorio 2015. te također svu zaradu doniroa aktivistima za prava životinja. Glazbenik je prošle godine prestao biti vlasnik restorana, koji su preuzeli lokalni investitori u proizvodnju organskog voća i povrća te nastavili Mobyjevu misiju. Donosimo nekoliko stranica iz knjige koju će mnogi vegani, kao i oni koji će to tek postati, dočekati s velikim veseljem.

 Izvor: StoryGourmet Press

Tagovi

Magazin

Royals