Dugo se pričalo da vojvotkinje Kate Middleton i Camilla nisu u dobrim odnosima, no razvoj događaja je sljedeći: ili su to bile glasine ili su kraljevske dame zakopale ratnu sjekiru.

Naime, časopis Country Life je nedavno objavio naslovnicu povodom svoje 125. obljetnice. Na njoj je zasjala upravo Camilla, a fotografirala ju je Kate za koju je poznato kako se amaterski bavi fotografijom i često fotografira obiteljske trenutke, a posebno svoju djecu.

Camilla, koja će uskoro proslaviti svoj 75. rođendan, osobno je zamolila Kate da snimi fotografiju za ovo specijalno izdanje. Ljubav prema fotografiji usadio joj je djed po ocu, Peter Middleton, dok je bila dijete.

Kraljevska obitelj je prepuna raznih skandala
Profimedia 

I to ne bi bilo nimalo neobično da se još otprije nije pisalo kako između Camille i Kate vlada napetost. Magazin Star je pisao kako odnos dviju vojvotkinja, Camille, vojvotkinje Cornwalla i Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, nije niti približno skladan kakvim ga predstavljaju u javnosti.

Kate se navodno svojevremeno požalila suprugu Williamu kako je Camilla 'svekrva iz pakla'.

'Camilla je od osobe koja pomaže Kate da se uklopi u kraljevsku obitelj, postala osoba koja joj se miješa u apsolutno sve. Traži da bude uključena u sve službene mailove kao i Zoom sastanke, a nedavno je čak posjela osoblje Cambridgeovih i tražila od njih da ju obavještavaju o svemu što je vezano uz njihov raspored', ispričao je tada izvor za jedan britanski tabloid.

A o Camilli već dugo kruži jedan trač koji se veže i uz Kate, ali i princa Williama, a to je da je upravo ona 2020. lansirala u medije priču kako budući kralj nije vjeran svojoj supruzi, odnosno da je imao aferu ili čak više njih, iako niti jednom nije bilo službenog dokaza za takve tvrdnje.

Princ William i Kate Middleton zajedno su dobili troje djece
Profimedia 

Konkretno, iz Camillinih usta je navodno izašlo ime Rose Hanbury, bivše manekenke i markize od Cholmondeleya koja je ranije bila bliska prijateljica vojvotkinje od Cambridgea. Navodna afera dogodila se 2019. godine kada je Kate bila trudna s trećim djetetom, princom Louisom.

Markiza je također u braku, a zbog svega se kraljevski par prestao družiti s njom i njezinim suprugom Davidom Rocksavageom za kojeg se udala sa svega 25 godina.

Prije vjenčanja 2009. godine, markiza je zarađivala kao model, a za njezinu se karijeru brinula ista agencija u kojoj je bila i Kate Moss. Danas je majka troje djece posvećena isključivo obitelji. Par ima blizance Hugha i Olivera koji ove godine pune 10 godina i kćerkicu Iris Marinu koja je napunila 3 godine.

Markiza Rose Hanbury s kojom je princ William navodno imao aferu
Profimedia 

Rose ima više od jedne veze s kraljevskom obitelji i to ne samo kroz prijateljstvo s Kate. Naime, njezina baka je bila djeveruša na vjenčanju kraljice Elizabete II. i princa Philipa u studenom 1947. Hanbury je također imala čast prisustvovati vjenčanju Williama i Kate. u travnju 2011.

Markiza i buduća kraljica su stanovale jedna blizu druge u engleskom Norfolku te su imale sličan krug prijatelja. Također, oba dvije su aktivne članice humanitarne organizacije koja je usmjerena na pomoć djeci i mladima koji žive u lošim uvjetima.

Tračevi ili ne, to znaju samo oni 'plave krvi'.

Više fotografija Kate i Camille pogledajte u galeriji.

Profimedia Kate Middleton i Camilla Parker Bowles navodno samo glume bliskost