Da su princ William i Kate Middleton ljubitelji tenisa, dokazali su i ove godine na Wimbledonu, kad su pažljivo pratili mečeve iz kraljevske lože, a ovaj put su sa sobom poveli i najstarijeg sina, princa Georgea, koji je privukao mnogo pozornosti, osobito zbog činjenice da je osmogodišnji dječak nosio odijelo i kravatu na visokim temperaturama.

No, pozornost je privukao i njegov otac princ William, koji je do sad u javnosti gotovo uvijek pokazivao odmjereno i dostojanstveno ponašanje, ali ovaj put ga je odala snimka.

Princ William, Kate Middleton i princ George na Wimbledonu
Profimedia 

Naime, princu se u četvrtfinalu Wimbledona, dok je gledao meč između Britanca Camerona Norrieja i Davida Goffina, u trenutku frustracije omaknula psovka, a dogodilo se da je taj trenutak zabilježila kamera i da se snimka brzo počela dijeliti po društvenim mrežama gdje su mnogi uvjereni da je William izgovorio: 'Ne, ne, ne je****'.


Reakcije su podijeljene, pa dok neki misle da bi se pripadnici kraljevske obitelji ipak trebali suzdržati od takvog izražavanja, drugi su to pak doživjeli kao znak da je i William, bez obzira na titule, i dalje samo čovjek.

Inače, neki su se zapitali i kako to da su William i Kate poveli samo najstarijeg sina na Wimbledon, dok su njegovog mlađeg brata i sestru ostavili kod kuće. Odgovor na to dao je Novak Đoković koji je u svom pobjedničkom govoru otkrio kako i njegova kći Tara nije smjela gledati meč s tribina te otkrio da je to zato što još nema pet godina.

Princ George
Profimedia 

I uistinu, u pravilniku Wimbledonu stoji:

'Bebama i djeci mlađoj od pet godina nije dopušten pristup izložbenim terenima (Centar, br. 1, br. 2, br. 3, 12 i 18)'.

Činjenica da je maleni princ Louis mlađi od toga onemogućila mu je da prisustvuje turniru, a iako princeza Charlotte ima sedam godina i mogla je prisustvovati turniru s roditeljima i bratom Georgeom, izgleda da je tenis previše i ne zanima, ili se solidalizirala s mlađim bratom Louisem.

Još fotografija djece princa Williama i Kate Middleton pogledajte u galeriji: 

Profimedia Princ George, princ Louis i princeza Charlotte, djeca princa Williama i Kate Middleton