Uskoro će kraljevska obitelj napustiti rodnu Veliku Britaniju i odletjeti na godišnji odmor.

Kate Middleton, princ William i njihovo troje djece - princ George, princeza Charlotte i princ Louis zaputit će se putem egzotičnih krajeva, točnije, navodno će sunčane dane provesti na privatnom karipskom otoku Mustique.

Kate Middleton i princ Williiam zajedno su dobili troje djece
Profimedia 

Kraljevski je par imao samo jednu želju koja se morala ispoštovati, a to je da njihov godišnji odmor bude maksimalno privatan te da nemaju kontakt ni s kime. Pa, sigurni smo da s ovom lokacijom nisu pogriješili.

Iako bi im inače prva stanica na odmoru bila dvorac Balmoral gdje bi proveli neko vrijeme s kraljicom, kraljevska stručnjakinja Ingrid Seward rekla je za 'The Sun' da će William i Kate vjerojatno tražiti promjenu okruženja ovog ljeta. 'Tamo imaju svu infrastrukturu koja im je potrebna, imaju zonu zabrane letova i brojne druge stvari koje su im potrebne', objasnila je Ingrid. 

Ipak, nije im prvi put da odlaze na privatnu egzotičnu lokaciju, sjećamo se da su 2019. godine, prije komplikacija s pandemijom koronavirusa, posljednji put uživali na otoku i to u vili čiji najam na tjednoj bazi košta vrtoglavih 27 tisuća funti (oko 240 tisuća kuna). Ipak, samo takve nekretnine i možete pronaći na 'otoku luksuza'.

Prvi je put obitelj na otok sletjela 2008. godine i od tada se s vremena na vrijeme vraća. Upravo je na tom otoku bilo i prvo ljetovanje princa Georgea, a tamo je proslavio i svoj peti rođendan.

Inače, kada se rodio 22. srpnja 2013. godine, George je postao treći po redi nasljednik za britansku krunu jer je 'izgurao' princa Harryja sa svoje pozicije. Dugo vremena to nije ni znao, a Robert Lacey u svojoj knjizi 'Battle od Brothers' pretpostavlja kako je istinu saznao na svoj sedmi rođendan. Napisao je kako je William želio zaštititi sina i omogućiti mu da što dulje ima normalan život. 'Williamov cilj kao oca jest da sinu osigura normalno obiteljsko odrastanje kako bi monarhija ostala jaka, važna, ali i moderna'.