Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iskoristite ponuđene prilike, unatoč tome što će vam djelovati bezličnima i nesigurnima. Izoštrena koncentracija biti ključ vaših uspjeha i mudrih odluka.

LJUBAV Shvatit ćete da je vaša uloga u životu simpatije sve važnija. Mogli biste razviti vrlo čvrst odnos s osjećajem da je to ono pravo.

ZDRAVLJE Povremene glavobolje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Neće vam nedostajati inspiracije pa ćete motivacijom pozitivno djelovati na sporije kolege. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda.

LJUBAV Događaje prihvatite ležerno i bez straha jer ćete uskoro uvidjeti njihov pravi smisao. Zavodit će vas osoba koja je na visokom društvenom položaju.

ZDRAVLJE Obavite stomatološki pregled.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Nadređeni će biti zahtjevni prema vama, a ako ste i sami na visokom položaju, neugodnosti bi vam mogli prirediti podređeni. Dvaput provjeravajte učinke svoga rada.

LJUBAV Vašim patnjama i neizvjesnostima dolazi kraj. Iako ćete još morati riješiti neke nedorečene situacije, sve ide nabolje.

ZDRAVLJE Odlično ste !

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Osjećat ćete se sigurnijima budete li se bavili s dva posla istodobno. Ne bude li jedan ispunio nadanja, moći ćete se osloniti na drugi.

LJUBAV Imat ćete veću potrebu za slobodom i teško se nositi s partnerovom posesivnošću, ali i svojom. Nastojte što više razgovarati, a ne šutjeti i povlačiti se u sebe.

ZDRAVLJE Sklonost upalnim procesima.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Vaša unutarnja snaga bit će iznimna. Ma koliko vam se činilo da niste dorasli poslovnim situacijama, naposljetku će se ispostaviti da ste spremni na sve izazove.

LJUBAV Mogli biste ući u novu vezu. No morali biste preispitati svoje osjećaje ili se potruditi shvatiti što želite od druge strane.

ZDRAVLJE Tegobe s kralježnicom.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Izbjegavajte svaki rizik. Budite oprezni ako nešto potpisujete. Radije tražite nekoliko dodatnih dana za promišljanje i čitanje sitnih slova.

LJUBAV Ljubav će vam biti uzvraćena, a veza s partnerom imat će budućnost. Prekoračit ćete dosadašnje osjećajne granice i voljeti bez predrasuda.

ZDRAVLJE Izbjegavajte drastične dijete.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bliži se ostvarenje dugo čuvane ambicije – i bliže je nego ikad. Na pomolu su i putovanja te terenski rad koji će vam popraviti novčanu situaciju.

LJUBAV Venera je u vašem znaku pa ste zaljubljiviji. Samci bi mogli steći nečiju naklonost, a vezani će biti bliskiji i više komunicirati.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga ZNAK TJEDNA

POSAO Mnogim će Škorpionima posao biti povezan s većim proslavama, primanjima i banketima. Posjetit ćete blještavo mjesto i družiti se s poznatima i moćnima. Zarade vam se poboljšavaju!

LJUBAV Ljubavni će život biti pun dvojbi, stoga se ne dajte upetljati u nepotrebne rasprave iz kojih ćete se teško uspjeti izvući bez mrlje na savjesti. Nećete se moći oteti dojmu da vam za pravi osjećaj sreće nešto nedostaje.

ZDRAVLJE Pojačana tjelesna aktivnost činit će vam dobro – uz pravu mjeru.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Merkur u vašem znaku čini vas produktivnijima i snalažljivijima. I nadređeni će primijetiti vaš trud i pohvaliti vas.

LJUBAV Puni entuzijazma krećete u bolju ljubavnu budućnost. Osoba za kojom čeznete češće će biti u vašoj blizini. Strijelci u ozbiljnim vezama bit će spremni za brak.

ZDRAVLJE Širite optimizam i pozitivnu energiju.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dok ćete vi biti povučeni, okolina će na vas obraćati veću pozornost nego što vam odgovara. Netko će samo čekati na vašu pogrešku, da o njoj izvijesti vaše nadređene.

LJUBAV Budete li bili grubi prema partneru, doći će do udaljavanja. Pazite se veze s nekim tko je problematičan.

ZDRAVLJE Tegobe s probavom i zglobovima.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Povećat će se obim zadataka. U marketingu i trgovini nitko vas neće moći nadmašiti, a imat ćete sreće i u izdavaštvu, novinarstvu ili pisanju.

LJUBAV Niste li sigurni što simpatija osjeća prema vama, ohrabrite i sebe i nju telefonskim pozivom. U razgovoru ćete shvatiti da je jedva čekala da napravite upravo taj potez.

ZDRAVLJE Prštite energijom.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ugrabite svaku priliku koja vam omogućuje da se istaknete ili da dobro zaradite. Poduzetnici i zanatlije će biti zadovoljni širenjem posla i prihodima.

LJUBAV Uvjerit ćete se da su ljubav i nove simpatije svuda oko nas. Šetnja gradom, odlazak u kafić ili obližnju trgovinu bit će mjesta novih poznanstava.

ZDRAVLJE Pojačajte njegu stopala.