Sastojci: 4 tvrdo kuhana jaja 50 g šunke 50 g kiselih krastavaca 1 žličica senfa 1 žličica majoneze 1 žličica kiselog vrhnja sol, papar malo peršina za dekoraciju
Tvrdo kuhana i ohlađena jaja narezati po dužini po pola te izvaditi žumanjke. Sitno nasjeckati šunku, krastavce, kuhane žumanjke te umiješati senf, majonezu i kiselo vrhnje. Po želji posoliti i popapriti. Smjesom napuniti polovice jaja, ukrasiti zelenim peršinom i poslužiti.
Foto: ThinkStock
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.