Kanadski glazbenik hrvatskih korijena, Michael Bublé, oduvijek je bio u kuhinji uz mamu i baku, a s ocem je odmalena išao u ribolov kojim se čak počeo profesionalno baviti sa 14 godina. Sa 17 godina zaposlio se kao brodski kuhar. “Pripremao sam lazanje, pečenke, špagete bolognese. Bio sam i stručnjak za čišćenje ribe”, priznaje Bublé, koji će u rujnu nastupiti u Zagrebu te imati priliku istražiti ovdašnju gastronomsku scenu.
Pileća krilca s ružmarinom i češnjakom
Desetak pilećih krilaca
3 grančice ružmarina
4 češnja češnjaka
sol, maslinovo ulje
Priprema
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Sitno nasjeckajte ružmarin i češnjak te sve pomiješajte. Odrežite vrhove krilaca. Namažite krilca maslinovim uljem te mješavinom ružmarina i češnjaka. Obilno posolite. Začinjena krilca stavite u lim obložen papirom ze pečenje. Pecite 30 minuta na sredini pećnice te odlijte nakupljenu tekućinu. Završnih 20 minuta pečenja lim stavite u gornji dio pećnice.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.