Kanadski glazbenik hrvatskih korijena, Michael Bublé, oduvijek je bio u kuhinji uz mamu i baku, a s ocem je odmalena išao u ribolov kojim se čak počeo profesionalno baviti sa 14 godina. Sa 17 godina zaposlio se kao brodski kuhar. “Pripremao sam lazanje, pečenke, špagete bolognese. Bio sam i stručnjak za čišćenje ribe”, priznaje Bublé, koji će u rujnu nastupiti u Zagrebu te imati priliku istražiti ovdašnju gastronomsku scenu.
Pileća krilca s ružmarinom i češnjakom
Desetak pilećih krilaca
3 grančice ružmarina
4 češnja češnjaka
sol, maslinovo ulje
Priprema
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Sitno nasjeckajte ružmarin i češnjak te sve pomiješajte. Odrežite vrhove krilaca. Namažite krilca maslinovim uljem te mješavinom ružmarina i češnjaka. Obilno posolite. Začinjena krilca stavite u lim obložen papirom ze pečenje. Pecite 30 minuta na sredini pećnice te odlijte nakupljenu tekućinu. Završnih 20 minuta pečenja lim stavite u gornji dio pećnice.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju