Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Zbog koronavirusa u povijest odlazi 'Playboy' kakvog poznajemo

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Kraj jedne ere

Izvor: Profimedia

Pandemija koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet u potpunosti je promijenila svakodnevicu ljudi. Međutim, vijest koja je stigla iz omiljenog 'časopisa za odrasle', šokirala je cijeli svijet. Iz 'Playboya' su, naime, obavijestili kako kultno, tiskano izdanje časopisa, nakon 67 godina - odlazi u povijest, prenosi Guardian. 

Izvor: pofimedia

'Selimo sav naš sadržaj iz novina na online izdanja. Navike konzumiranja medija mijenjaju se već neko vrijeme i naš sadržaj u tiskanom izdanju dođe do samo djelića obožavatelja', rekao je izvršni direktor tvrtke Playboy Enterprises Ben Kohn. Dodao je i kako se o ovome dugo razmišljalo, a koronavirus samo je ubrzao odluku. Prelistavat će se tako moći još izdanje za proljeće 2020. 'Ovog tjedna stiže na kioske i to će biti naš posljednji broj ove godine', rekao je Ben i istaknuo kako postoji mogućnost proizvodnje specijalnih izdanja u 2021. godini. 

Izvor: Profimedia

 Inače, časopis je pokrenuo legendarni  Hugh Hefner, koji je preminuo prije tri godine. Hefner je 1953. godine založio namještaj, uzeo hipoteku i kredit u banci od 4.000 kuna, prikupio je 56.000 kuna od investitora te je osnovao Playboy. Prvi broj je izašao 1953., a na naslovnici se našla gola Marilyn Monroe. Do 2017. časopis je izlazio svakog mjeseca, potom jednom u dva mjeseca, a od 2019. svaka tri mjeseca.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader