Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Budimo povezani! Budimo Cosmo! Potražite novi broj s make up darovima

I u doba pandemije korona virusa Cosmopolitan je tu da vas ohrabri, nasmije, motivira! Kroz travanjsko izdanje koje je u prodaji od 26. ožujka Cosmo vam šalje virtualni zagrljaj i puno pozitive te kroz aktualni 265. broj obilježava 22 godine ljubavne veze‘ sa svojim čitateljima. Uz rođendanski broj potražite i Cosmo darove – make up poslastice by essence

Izvor: promo

Dragi Cosmo, danas slaviš svoj 22. rođendan. Nećemo tajiti da smo ga drugačije zamišljali, no hej - tko kaže da je bed nazdraviti ti solo Cosmopolitan koktelom, medicom, pelinkovcem, votkom (ovdje ubacite svoje najdraže piće). Pa mi Cosmo cure smo poznate po tome da nikada ne gubimo svoj hrabri i vedri duh” poručila je glavna urednica hrvatskog izdanja Cosmopolitana Aleksandra Orlić.

Cosmopolitan je došao u Hrvatsku 1998. kao prozor u svijet. Doslovno, a ne metaforički. Za one koji se ne sjećaju, jer su tako jako partijali ili se nisu ni rodili, bila je to godina kada se rodio i Google i cure iz "Seksa i grada". Naslovnicu prvog hrvatskog Cosmopolitana krasila je tada Cindy Crawford, s madežom iznad usnice i u plavom badiću. To je bilo doba supermodela, kada je naslovnica bila rezervirana samo za rijetke djevojke. A u međuvremenu…

Izvor: promo

Da, svijet se doista promijenio ili, bolje reći, uduplao jer, osim stvarnog svijeta, uronili smo i u onaj digitalni. Osim digitalizacije, dogodila se i demokratizacija medija, a to znači da se Cosmopolitan približio svojim čitateljicama, uspostavio super komunikaciju na društvenim mrežama, ublažio previše kruta pravila ljepote, ljubavi i seksa, stavio na tron stvarnu ljepotu i dao svima jednaku priliku, kao nekada supermodelima, da zablistaju na Cosmo naslovnici. Da, čak i frajerima. I ono što nas najviše veseli, a na čemu je Cosmopolitan radio od prvoga dana 1965., kada ga je neustrašiva Helen Gurley Brown uzela u svoje ruke, žene su 2020. doista postale snažnije, glasnije, emancipiranije i samo svoje.

Izvor: promo

 “Hvala svima koji nas čitaju, prate, lajkaju, pripadnicama generacije X, Y, Z, pa i babyboomerima i generaciji alfa koja tek dolazi. Svima koji su stvarali Cosmo tijekom ove 22 godine je toplo oko srca ako smo vam barem mrvicu uljepšali život i samo odrastanje učinili ljepšim, pozitivnijim, zabavnijim, potaknuli vas na promjenu i djelovanje. I ako ste zahvaljujući nama isprobali i nosili Cosmo naočale koje doista mijenjaju svijet – oboje ga pozitivom, progresivnim stavom, feminizmom, tolerancijom, ljubavlju, zabavom i hrabrošću, nitko sretniji od nas” istaknula je glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić dodavši kako je ovo prvi broj Cosma koji su u njegovoj povijesti, inače dugoj 8030 dana, članovi redakcije pripremali dislocirano - svatko u svom domu i poslali ga u tiskaru, s ciljem da ugriju, nasmiju, poduče i ohrabre svoje čitatelje.

Izvor: promo

Hrvatsko izdanje Cosmopolitana slavi u travnju 22. rođendan i svim čitateljicama daruje make up darove by essence. Odaberite svoje favorite - rumenilo, sjajilo za usne, lak za nokte ili sjenilo za oči by essence i potražite novi Cosmo od 26. ožujka na svim kioscima!

Najčitanije

Najnovije

loader