Pjevačica Nina Kraljić je rođena 4. travnja 1992. u znaku Ovna. Borbena je, aktivna i ne boji se nikakvih izazova ili odgovornosti. Mjesec u Biku zaslužan je za prelijep glas, empatiju i društvenost. Razdoblje njezine 28. i 29. godine donijet će joj velike privatne i poslovne promjene.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Nećete dopustiti zavidnim kolegama da vas tek tako isprovociraju. Bit ćete staloženi i svjesni svojih vrijednosti. Iako ćete se psihički umarati, odlična tjelesna forma bit će zaslužna za izdržljivost i upornost.

LJUBAV Potreba za ljubavlju bit će izražena pa ćete češće trebati partnerovu blizinu i zagrljaje, a samci bi mogli nekoga upoznati. Dobit ćete kompliment od osobe u koju ste zaljubljeni.

ZDRAVLJE Pazite više na pravilnu prehranu, osobito ako ste skloni masnoćama u krvi.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Zahvaljujući Merkuru u znaku Riba porast će vam ugled i popularnost u radnoj sredini. Učvrstit ćete nestabilne odnose s okolinom, što će utjecati na porast samopouzdanja.

LJUBAV Neke ljubavne prilike koje su bile na čekanju počet će se razvijati. Budite strpljivi i ništa ne brzajte - druga će strana napraviti prvi korak prema vama.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Koncentracija vam neće biti na visini. S manje snage obavljat ćete poslove koji zahtijevaju maksimum vaše energije. Izbjegavajte rizične situacije i klonite se koristoljubivih ljudi.

LJUBAV Partner će vam sve više ići na ruku, a slobodnima će se otvarati nove prilike. Osjećat ćete da držite konce u rukama i da je vaš utjecaj na druge velik.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Isticat ćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje, a možete računati i na pomoć okoline. Vjera u sebe i samopouzdanje bit će vaši najveći aduti.

LJUBAV Mogli biste se ponovno vratiti bivšoj ljubavi ili nekome koga ne možete preboljeti. Brakovi će biti opterećeni nepovjerenjem i ljubomorom.

ZDRAVLJE Opuštajte se uz hobije.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Svaki čas netko će vas povlačiti za rukav i izluđivati zahtjevima koji nisu u opisu vašeg posla. Morat ćete biti strpljivi u situacijama kada biste najradije burno reagirali.

LJUBAV Naći ćete se u središtu pozornosti suprotnog spola pa će neki među vama vješto balansirati između dva partnera. U brakovima će biti nesuglasica.

ZDRAVLJE Oprez, imunitet vam je narušen!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Budite spremni kolegama pružiti ruku, ali nemojte dopustiti da vas iskorištavaju lijeni i neodgovorni pojedinci. Oprezno se ophodite s nadređenima.

LJUBAV Trebat će vam više vremena koje ćete posvetiti sebi, zadubljeni u svoje misli. Mogli biste se udaljiti od partnera, što će vam on spočitati.

ZDRAVLJE Moguće su probavne tegobe zbog živciranja.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Merkur koji vam se nalazi u polju rada donosi promjene: zaposleni će promijeniti opis radnih zadataka, a nezaposleni će se zaposliti.

LJUBAV Ljubavni život se poboljšava - moguća je veza s osobom iz drugoga grada. Čak i ako ste u vezi, netko bi vas mogao šarmirati pa ćete biti u dvojbi.

ZDRAVLJE Ovoga tjedna izlazite iz kriznog razdoblja.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Motivirat će vas poslovi u kojima možete postići cilj, pronaći zadovoljstvo i mogućnost da se ostvarite kao osoba. Tjedan je pogodan za učenje, polaganje ispita i stjecanje novih vještina.

LJUBAV Porast samopouzdanja mogao bi vas nagnati u potragu za novim ljubavnim iskustvima. Slobodne će oduševiti udvaranje strastvene osobe.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nedostajat će vam strpljenja i tolerancije pa ćete se posvađati s neistomišljenicima. Činit će vam se da neki kolege dobivaju lakše poslove, čak i da im se gleda kroz prste zbog nekih propusta.

LJUBAV Kulminirat će razlike u karakteru između vas i partnera. Bit će dana kada ćete se svađati ili šutjeti izbjegavajući jedno drugo.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Otkrivate prednosti strpljivog rada i dugoročnih planova pa vam više ne smetaju poslovi koji zahtijevaju dugotrajnu koncentraciju. Možete očekivati brojne pohvale za svoj rad.

LJUBAV Sve kreće nabolje. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu ­osobe s kojom će početi vezu.

ZDRAVLJE Popuštaju pritisci i stres.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Mars je u vašem znaku pa ste borbeni i odlučni. S takvim osobinama i poslovni uspjeh vam je nadomak ruke. Financijska situacija naglo vam se popravlja.

LJUBAV Vladavina Ovna unijet će pozitivne promjene u vaš ljubavni život. Netko tko vam se sviđa, napokon će vas primijetiti i pristupiti vam. Veza je na pomolu.

ZDRAVLJE Potrebno vam je više odmora.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO U vama će bujati inspiracija i kreativne misli. Tjedan je pogodan za umjetnost, osobito za pisanje i sve vrste kontakata. Trebate li obaviti neke obaveze koje odgađate, učinite to sada.

LJUBAV Prigovarat ćete partneru i zbog najmanje sitnice. Kada biste smanjili prevelika očekivanja, vaš odnos bio bi mnogo bolji.

ZDRAVLJE Čuvajte se viroza i prehlada.