Atraktivna voditeljica Mirna Maras Batinić rođena je 8. travnja 1979. u znaku Ovna. Mars u njezinu znaku zaslužan je za energičnu prirodu i izravnost. Radišna je, analitična i sklona perfekciji. Venera u Ribama naglašava njezinu ženstvenost, a Merkur u tom znaku oštroumnost i inteligenciju.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Ostanite u pozadini i izbjegavajte otvorena sučeljavanja! Moguću napetost shvatite kao privremeno stanje, a situacijama ne pridajte nezasluženo značenje.

LJUBAV Obznanite simpatiji svoje namjere, dosta ste oklijevali. Postoji mogućnost da baš ovaj tjedan uđete u ljubavnu vezu. U bračne odnose vraćaju se strast i privlačnost.

ZDRAVLJE Nalet pozitivne energije iskoristite za bavljenje tjelesnim aktivnostima. I kratka šetnja će vas oraspoložiti.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Rezultati vašega rada i ulaganja u sebe, ljude i posao bit će vidljivi na svakom koraku. Iskoristite svoja poznanstva i počnite ostvarivati planove.

LJUBAV Složena ljubavna situacija neće još dugo biti izvor vaših frustracija. Sve će se uskoro srediti, stoga ništa ne poduzimajte ako niste sigurni u ishod.

ZDRAVLJE Neke vas situacije jako iscrpljuju.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Pred vama je naporan tjedan. Kasnit ćete na sastanke, iščekivati važne telefonske pozive i ljutiti se zbog nerazumijevanja i nervoze kolega.

LJUBAV Iza poziva za izlazak kriju se dublji motivi - postat će vam jasno da se nekome sviđate. Ako su osjećaji obostrani, olakšajte toj osobi situaciju i pokažite joj da ste zainteresirani.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Iskazivat ćete poduzetnički duh i druge voditi u pravom smjeru. Kolege će vam se obraćati za pomoć koju im nećete uskratiti.

LJUBAV Odnos s partnerom ovisit će o vašoj razini tolerancije, a ona neće biti visoka. Mogli biste se posvađati zbog sitnice, ali srećom, vrlo će brzo uslijediti pomirenje.

ZDRAVLJE Nemirno ćete spavati

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Ugled će vam porasti, a moguća su i priznanja. Pokazat ćete zavidne komunikacijske sposobnosti. Mnogi će pobuditi pozornost javnosti i poslovnih partnera.

LJUBAV Imate li simpatiju u drugom gradu, održavat ćete odnos SMS-ovima ili elektroničkom poštom. No nedostajat će vam partnerova blizina.

ZDRAVLJE Dosta ste nervozni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Otresito ćete reagirati na pokušaje kolega da vam se miješaju u posao, a ni kritike nadređenih nećete mirno poslušati. Prije nego što išta kažete, promislite o posljedicama.

LJUBAV Mogao bi vas snažno privući netko tko živi osobitim i neuobičajenim načinom života. Bojat ćete se prepustiti osjećajima, sve dok niste sigurni u drugu stranu.

ZDRAVLJE Previše radite

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete uspješni u učenju, pisanju i osmišljavanju novih aktivnosti. Kreativnost će vam biti izražena pa vaše ideje neće proći nezamijećeno.

LJUBAV Partner će biti spremniji za razgovor i ustupke, a neki parovi proslavit će sretnu vijest ili događaj u obitelji. Nesretno zaljubljeni shvatit će da imaju šanse kod simpatije.

ZDRAVLJE Snažni ste i otporni.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vremena za odmor gotovo da nećete imati. Čak i ako ste sve odradili, slijede vam nove obaveze u kojima ćete se sjajno snalaziti.

LJUBAV Vodite računa o svojim postupcima, a odluke donosite razborito. Rasprava s partnerom pomoći će da shvatite što nije u redu s vašim odnosom.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam mjehur i jajnici.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Predstoje li vam zahtjevnije intelektualne aktivnosti, ometat će vas slaba koncentracija. Trebat će vam više strpljenja. Naći ćete se u utrci s rokovima.

LJUBAV Partnera ćete zbunjivati promjenama ponašanja - na trenutak ste prema njemu nezainteresirani, a onda mu iskazujete svu pažnju. Pokušajte se stabilizirati.

ZDRAVLJE Slabija vam je koncentracija.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Koncentrirajte se kako vam ne bi promaknuli detalji koji utječu na uspjeh vaših poslovnih odluka. Bez obzira na to, pozitivan Merkurov utjecaj čuva vas od neprilika.

LJUBAV Poslužite se lukavošću ili kakvom strategijom ako je to jedini način da osvojite simpatiju. Nemate što izgubiti, a druga strana mogla bi pozitivno reagirati.

ZDRAVLJE Dobro ste.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Osvojit ćete simpatije moćnih osoba i probuditi njihovo zanimanje. Bit ćete uvjerljivi i spretno nametnuti ideje. Mnogi će vas cijeniti i željeti u svojoj blizini.

LJUBAV Ljubavna situacija odvijat će se onako kako ste zamislili. Izlazak s partnerom pokazat će koliko se dobro slažete kada ste sami i bez uplitanja drugih ljudi.

ZDRAVLJE Prilično ste izdržljivi.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Sada je vrijeme da prema ciljevima grabite krupnim koracima. Poboljšava se i financijska situacija, ali tu će trebati više vremena i strpljenja.

LJUBAV Ako ste u novoj vezi, bivša simpatija neočekivano bi mogla ući u vaš život. Bit će vam teško odlučiti kome od njih dati prednost.

ZDRAVLJE Netko u obitelji treba vašu njegu i skrb.