Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 prijateljica koje svi trebamo u životu

Psiholozi kažu da je potrebno imati pet vrsta socijalne podrške za uravnotežen i sretan život...

 Izvor: Cosmopolitan.hr

Ona koja je uvijek spremna pomoći.

Upravo je ovaj tip prijateljice najvažniji, piše Cosmopolitan. U slučaju da vam se nešto dogodi, ona je tu uz vas, pomaže vam s dosadnim poslom, pomaže vam srediti vaš život. Po prirodi ona je brižna i dobra i uči vas nesebičnosti i iskrenom prijateljstvu.

Ona koja je vaš najvjerniji obožavatelj.

Ona vam pruža bezuvjetnu potporu i poštovanje, uvijek vjeruje u vas. Ona u vama vidi neke stvari koje ni vi sami ne vidite. Znajući da netko vjeruje u vas, podiže vaše samopouzdanje.

Ona koja uvijek ima pravi savjet.

Iskrene riječi ove prijateljice neće dozvoliti da se bilo kada osramotite. Njezino mišljenje poštujete najviše od svega, nudi vam potporu u obliku savjeta i daje vam mogućnost da bolje analizirate situaciju oko sebe.

Ona koja nas uvijek zna utješiti.

Ova prijateljica saslušat će sve vaše probleme koje nužno morate s nekime podijeliti. Njezina emocionalna inteligencija i bezuvjetna potpora znači da vas zapravo prihvaća takvima kakvi zapravo jeste.

Ona koja nam je kao druga sestra.

Nju poznajete otkad znate za sebe, zajedno se možete prisjećati vremena kad ste nosile aparatiće za zube i svih frizura koje ste ikad imali. Ona vas sada promatra kroz vaš novi posao i novu odjeću koju nosite. Međutim, stari prijatelji podsjećaju nas tko smo zapravo, a zajednička iskustva i zajednička povijest vraća nas našim temeljnim vrijednostima.

Magazin

Royals