Domaća dizajnerica i ljubiteljica slastica Ljupka Gojić Mikić ne krije svoju ljubav prema hrani. Uz nju, prave gurmanke su i njezine tri kćerkice, desetogodišnja Jana Sienna, osmogodišnja Mila Amelie i dvogodišnja Mari Dana. Svaki dan započinju zdravim doručkom, a u suradnji s Bio svijetom Barbare Medić, otkrila je kako ona radi brzu i finu zobenu kašu, koja je postala jedan od omiljenijih doručka diljem svijeta.

SASTOJCI:

Verival zobene pahuljice

Verival Sport kaša banana čoko
Napitak od riže i badema
Javorov sirup
Cimet
Banane
Namaz od lješnjaka i kakaa
Crunchy muesli med (Verival)

PRIPREMA 

Zobene pahuljice kuhajte u mlijeku od riže i badema oko 5 minuta na laganoj vatri, te dodajte par žlica Sport kaše od banane, malo cimeta i javorovog sirupa te pustite 10 min da nabubri. Za to vrijeme narežite banane. U zdjelu poslažite kašu, narezane banane (sa svake strane) a u sredinu stavite namaz od lješnjaka i kakaa. Pospite preko svega Verival hrskave muesli od meda.

Inače, Ljupka je nedavno za Story komentirala balans u prehrani koji smatra jako bitnim. 'Učim djecu da si mogu priuštiti slatkiše sve dok na tanjuru vlada zdravija hrana. Treba naći ravnotežu. Moj je pokojni djed govorio da je bogat čovjek onaj koji je našao balans i sredinu. Tako je i u prehrani. Ne izbacujem ništa, ali smanjit ću unos onoga što uočim da mi šteti. Ne u smislu debljine nego isključivo zdravlja. I smatram da treba konzumirati što više zelenog. Što je cušpajz šareniji, draži mi je i mislim zdraviji', objasnila nam je tada.