Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Svaki trenutak proveden s krivim muškarcem znači trenutak manje s pravim

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

A ovo su znakovi da je vjerojatnost kako je on gospodin krivi poprilično visoka!

Izvor: Cosmopolitan.hr

1. Ne razmišljate puno o njemu kada niste zajedno. Kad postoje prave iskre, on vam je na pameti 0-24 – vidite njegovo lice u gužvi na cesti, stalno iznova čitate njegove SMS-ove, planirate u mislima vaš sljedeći dejt... Kad niste istinski zapaljeni, ne ulazi u vaše misli tako često, a kad se to i dogodi, nema poskakivanja srca ni onog slatkog osjećaja u utrobi, piše Cosmopolitan.hr.

2. Ne želite da upozna vaše prijatelje i obitelj. Iako je dobar i pouzdan dečko, možda brinete da neće impresionirati vama bliske ljude. Razlog? Ni vas nije impresionirao. A još jedan razlog zašto ga držite skrivenog može biti taj što se bojite da će vaši prijatelji i obitelj osjetiti da niste ni blizu sedmog neba i pitati vas zašto ste s nekim u koga niste zaljubljeni.

3. Ne smeta vam kad izađe bez vas. Kaže da će se družiti s kolegama u petak navečer i vama to ne predstavlja nikakav problem. Onda u subotu ima dogovor sa starom ekipom s faksa, a vi mu zaželite dobar provod i kažete da ćete se čuti kasnije. Ako u ovakvom slučaju kada ima previše solo planova ne osjećate nelagodu ili što je još gore možda osjećate olakšanje, poslušajte malo bolje – da to zvoni alarm za uzbunu!

4. Niste baš raspoloženi za seksi akciju s njim. Svi smo ponekad pod stresom ili preumorni, ali ako se rijetko veselite susretu pod plahtama, ponovno preispitajte tu vezu. Slušajte svoje tijelo. Ako nema tjelesne kemije, vjerojatno nema ni emocionalne.

5. Kad upoznate zgodnog frajera ili ga samo vidite usput, pitate se je li slobodan. Znamo da mislite kako nema ničeg lošeg u procjenjivanju muškaraca jer im ne dijelite svoj broj ili nešto slično. Ali to je znakovito jer u stvari procjenjujete opcije koje se nude.


Najčitanije

Najnovije

loader