Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Kuhanje s poznatim food blogerom za Udrugu Down

Nezaboravno iskustvo

Izvor: promo

Kako napraviti slasne tortilja rolice, koja je tajna savršeno pečene pizze ili kako jednu bananu pretvoriti u odličnu slasticu, poznati food bloger Mile Butorac otkrio je štićenicima Udruge Down i tako najavio akciju koja će nakon svojeg završetka baš toj udruzi uljepšati njihove trenutke provedene u kuhinji. „Zajedno za udrugu Down“, inicijatora tvrtki Henkel i Spar za cilj ima pomoći u obnovi kuhinje udruge, a u tome do 15. studenog mogu sudjelovati svi posjetitelji Spar i Interspar poslovnica kupnjom Pur ili Somat proizvoda.

Mile Butorac i Vito, Leon, Anamarija, Domagoj, Jan Tomislav i Ivan
Mile Butorac i Vito, Leon, Anamarija, Domagoj, Jan Tomislav i Ivan
Izvor: promo

Sretno zajedništvo, jedina je misija zagrebačke udruge koja djeluje već 20 godina. Provodeći ranu intervenciju tek rođene djece, putem senzomotornih vježbi, baveći se individualnim defektološkim i logopedskim tretmanom za vrtićku i predškolsku te individualnim programima za školsku djecu, udruga Down potiče potpuno uključivanje osoba s Down sindromom u sve segmente života zajednice. Baš zato, mala kulinarska radionica u Kuhaoni, pod palicom Mile Butorca poznatijeg kao Hungry Mile, pokazala se idealnom za šestero odvažnih kuhara iz udruge, koji su pokazali kako cheesecake u čaši može biti savršena slastica kad navrate iznenadni gosti te kako napraviti tortilja rolice, koje su hrskave izvana, a sočne iznutra. I dok su za prljavo posuđe brinuli Somat i Pur, djeca iz udruge Down pokazala su koliko je njihov vedar duh bitan za dobro kuhanje i uspješan timski rad.

Izvor: promo

„Na sami poziv i prijedlog akcije smo se oduševili i zato veliko hvala inicijatorima – Henkelu i Sparu. Mi pružamo podršku i osposobljavanje svim osobama s Downovim sidromom, kao i njihovim obiteljima, a druženje u kuhinji i usvajanje kulinarskih tajni sigurno su jedan od ključnih koraka u tome. Baš zato, ovo druženje u Kuhaoni dobilo je posebnu čar i akciju „Zajedno za udrugu Down“ nismo mogli bolje najaviti“, objasnila je Natalija Belošević predsjednica udruge Down.

Izvor: promo

Drago nam je da surađujemo sa Sparom u ovoj akciji i još nam je draže što naša suradnja finalno donosi nešto dobro udruzi Down. Unaprijed moramo zahvaliti kupcima Somata i Pura, koji od 01. listopada do 15. studenog mogu dati svoj doprinos ovoj priču i već se veselimo sretnom ishodu cijele akcije, jer smo sigurni u nju“, zaključila je Irena Zabrdja, junior brand manager Henkel Laundry & Home Care.

Najčitanije

Najnovije

loader