Glumica i oskarovka Anne Hathaway rođena je 12. studenoga 1982. u znaku Škorpiona, zbog čega je emotivna, pronicljiva i tajanstvena. Mjesec u Vagi podario joj je šarm kojim je osvojila gledatelje diljem svijeta. U ljubavi je zahtjevna pa nije isključeno da će popularna glumica u životu imati dva braka.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Imat ćete odličnu koncentraciju pa se posvetite pisanju i intelektualnom radu. Iskoristite moć uvjeravanja za rješavanje nesporazuma s kolegama.

LJUBAV Planeti podržavaju zbližavanje s partnerom pa provodite više vremena zajedno. Samcima je moguće poznanstvo koje bi uvelike moglo utjecati na ljubavnu budućnost.

ZDRAVLJE I dalje budite na oprezu!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Stres i napori pratit će vas na svakom koraku, ali vaš trud neće biti uzaludan. Očekuju vas znatni pomaci u karijeri ili promjena radnog mjesta.

LJUBAV Zvijezde nagovještavaju razne proslave - rođendan, vjenčanje, veselje zbog začeća ili rođenja djeteta. Mogli biste se naći nadomak bračne luke.

ZDRAVLJE Posjetite stomatologa!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Privedite kraju ono što ste započeli jer će rezultati biti sjajni. Šefovi će vas gledati blagonaklono, a vaše ideje i pristup radu cijenit će i kolege.

LJUBAV Riješite nesporazume s partnerom u duhu razumijevanja. Dokažite da ste nepokolebljivi, ali i da vam je stalo do vašeg odnosa. Samci će se naći u središtu pozornosti suprotnog spola.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Izvrsno je vrijeme za nove početke i ostvarenje ambicija. Merkur ojačava vaše mentalne sposobnosti i koncentraciju. Uspješno ćete sklapati poslove i putovati.

LJUBAV U odličnom ste razdoblju! Mlađi će upoznati osobu s kojom će dijeliti interese. Stariji će obnoviti prekinutu vezu ili sklopiti primirje s partnerom.

ZDRAVLJE Psihički ste snažni.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Kontrolirajte poriv da šefu istresete istinu u lice. Čak i ako su argumenti na vašoj strani, takav pristup donijet će vam negativne bodove i zamjeranje.

LJUBAV Nova poznanstva sklopit ćete preko prijatelja ili na radnome mjestu. Već nakon nekoliko rečenica sa simpatijom shvatit ćete da se privlačite.

ZDRAVLJE Provjerite krvni tlak.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nećete dopustiti svojim slabostima i manama da preuzmu kormilo nad vašim odlukama. Vaša karizma bit će neodoljiva, a zahvaljujući njoj, sve će vam polaziti za rukom.

LJUBAV Susret ili telefonski poziv obnovit će stari plamen strasti. Druga će vas strana idealizirati te će sve svoje vrijeme podrediti vama i vašim obavezama.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Imate moć vrlo suptilno, lukavo i mudro progurati svoje ideje i uvjerenja, što bi vas moglo promaknuti u očima poslodavca, a u brojnim slučajevima i omogućiti da ostvarite zamjetnu materijalnu dobit.

LJUBAV Imate li teškoća na ljubavnom planu, razmislite jeste li sami tome pridonijeli. Odnos s partnerom neće biti onakav kakav priželjkujete.

ZDRAVLJE Pazite na grlo.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Lako ćete ostvarivati nove poslovne kontakte, predstavljati svoje ideje i rezultate, a izvjesno je i da ćete produbiti postojeće poslovne suradnje.

LJUBAV Jačat će majčinski osjećaji, briga o obitelji te potreba za udobnim i opuštenim načinom života. Ako ste slobodni, spontano ćete se upustiti u razgovor s nekim tko vam se sviđa, otvoreno pokazujući svoje zanimanje.

ZDRAVLJE Mogli biste uložiti prilično novca u kozmetičke tretmane ili proizvode.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Izbjegavajte zamjeranje i rasprave s autoritetima. Netko utjecajan pomoći će vam ostvariti plan ili prikupiti novac za projekte. Moguć je novčani dobitak ili porast prihoda bračnog partnera.

LJUBAV Bit ćete ljubomorni. Oni koji su sami ili nezadovoljni vezom bit će skloni sitničarenju i prigovorima. To bi moglo partnera udaljiti od vas.

ZDRAVLJE Bolje ste.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Uspješno ćete istaknuti poduzetničke i financijske talente. Zarađivat ćete više zahvaljujući vlastitom trudu. Originalne ideje mogle bi vam donijeti zaradu, no nemojte previše trošiti.

LJUBAV Rasplest će se vaše osjećajne dvojbe. Znat ćete što trebate učiniti i koji korak napraviti. Obnovit ćete ljubavnu vezu i početi ispočetka.

ZDRAVLJE U dobroj ste kondiciji.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Tjedan nije pogodan za ostvarivanje novih poslovnih kontakata, obavljanje novčanih ulaganja i prikupljanje potrebnih informacija. Računajte na zastoje i neodgovorno ponašanje nekih kolega.

LJUBAV Novi počeci bit će složeni, a neke situacije otežat će kretanje odnosa u dobrom smjeru. Moguća je tajna veza.

ZDRAVLJE Ne odmarate se dovoljno.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Usmjerite se na sve poslove vezane uz intelektualni rad i obrazovanje jer imate odlično pamćenje i koncentraciju. Vaš ugled raste i sigurni ste u sebe, što živcira one koji vam zavide.

LJUBAV Moguće je poznanstvo ili poziv na putovanje. Simpatija bi mogla popustiti vašem udvaranju ili ćete se zaljubiti u nekoga koga ste nedavno upoznali.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se sjajno.