Atraktivna glumica Milla Jovovich rođena je 17. prosinca 1975. u znaku Strijelca. Mjesec u Blizancima čini je nemirnom, razigranom i radoznalom. No na veliku privrženost obitelji upućuje podznak u Raku. Osjećajna je, čak preosjetljiva, a u ljubavi joj je potreban partner koji je ne sputava.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Sjajno ćete se snalaziti u situacijama u kojima je potrebno umijeće ophođenja s ljudima. Intuitivno ćete znati kakve poteze povući ili što kome reći.

LJUBAV Osjećat ćete se kao da ste izgubili svoju ulogu u braku ili vezi i da partner sputava razvoj odnosa. Ne dopustite da vas oneraspoloži osjećaj rastresenosti. Kriza je prolazna!

ZDRAVLJE Provjerite očni tlak.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Prihvatite se napornih i iscrpljujućih poslova. Uspješno ćete ih privesti kraju, osobito ako ih odradite ne razmišljajući o tome koliko su teški.

LJUBAV Ljubavni život neće biti lišen uzbuđenja. Mogla bi vas obuzeti plima strasti koju će potaknuti privlačna osoba. No mogao bi vam se svidjeti i netko drugi pa nećete znati koga odabrati.

ZDRAVLJE Osjetljivo vam je grlo.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Vodite računa o tome kome se povjeravate i kako razgovarate. Oprezno komunicirajte s nadređenima, osobito ako je posrijedi konfliktna situacija.

LJUBAV U bračnom odnosu moguće je tjeranje inata. Pođe li vam za rukom da uspijete kontrolirati svoj temperament i suzbijete ljutnju, zagospodarit ćete osjetljivom ljubavnom situacijom.

ZDRAVLJE Živite urednije!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Iskoristite sva znanja i vještine i ne dopustite da se manje sposobni probijaju na račun veza i protekcija. Nezaposleni bi mogli pronaći posao.

LJUBAV Zaljubljivanje na prvi pogled i burne nepredvidive pustolovine pogađat će ne samo slobodne, nego i one u braku. Morat ćete pripaziti što radite.

ZDRAVLJE Muči vas problematičan ten.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Vjerovat ćete u uspjeh i uložiti mnogo energije. Posebno će uspješni biti oni koji se bave trgovinom, kulturom, dizajnom, estetikom i umjetnošću.

LJUBAV Za neke od vas radna sredina bit će mjesto udvaranja i pogleda upućenih iz pristojne udaljenosti. Možda se tijekom ovih dana nećete zaljubiti, ali ćete imati više prilika za flert.

ZDRAVLJE Sjajno ste raspoloženi.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Osjećat ćete umor i bezvoljnost pa ćete kasniti u obavljanju poslova. Osigurate li si dovoljno mira, ideje i rješenja dolazit će spontano.

LJUBAV Širit ćete dobro raspoloženje pa će uživati svi koji se zateknu u vašem društvu. Ugodno će vas iznenadit razvoj odnosa za koji ste bili uvjereni da je isključivo prijateljski.

ZDRAVLJE Jako se iscrpljujete.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Mogli biste nadograditi svoje znanje na tečaju ili nekim drugim oblikom učenja. Nekima će se pružiti prilika za promjenu posla koja donosi i bolje prihode.

LJUBAV Poboljšat će se komunikacija s voljenim. Iamt ćete priliku priznati grijehe zbog kojih vas grize savjest, ali i stoički podnijeti kritike s druge strane.

ZDRAVLJE Potrebno vam je više sporta i rekreacije.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Provjeravajte termine i sve važnije aktivnosti kako se ne biste naknadno time bavili. Naplatite svoja potraživanja, a tjedan je dobar i za poslovanje s bankama.

LJUBAV Neki će doživjeti ljubav i uzvraćene osjećaje, a tomu će kumovati dopisivanje sa simpatijom putem interneta. Bračni su odnosi stabilni pa uživate u partnerovoj ljubavi.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit ćete otvoreni za nova iskustva. Zanimat će vas sve što čujete, vidite ili naslućujete, a radoznalost vam može otvoriti nove, zanimljive putove.

LJUBAV Bit ćete u prilici početi vezu na novim temeljima uzajamnosti i ljubavi te lakše oprostiti ono što je bilo povod razlazu. Ako ste u braku, sve je više bliskosti, iako ćete biti sitničavi i partneru predbacivati situacije iz prošlosti.

ZDRAVLJE Kontrolirajte osjetljive točke organizma, pijte vitaminske preparate.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Djelovat ćete samopouzdano. Lakše ostvarujete ciljeve iako ste vrlo nepovjerljivi i oprezni. Opustite se, brigama samo hranite svoje strahove.

LJUBAV Ako ste proživjeli razdoblje krize, problemi će se ubrzano početi rješavati. Pokažite koliko vam je stalo do simpatije, osobito ako druga strana ne škrtari pri iskazivanju osjećaja.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Tijekom ovog tjedna mogle bi vam se pružiti nove prilike. Iako će vas neke zbuniti, brzo ćete se uhodati i snaći u izmijenjenim okolnostima.

LJUBAV Morat ćete se dodatno potruditi kako biste ostvarili sklad s partnerom, uklonili sumnje i optužbe. Nemojte se prepustiti trenutku i učiniti pogrešku, poput upuštanja u nevjeru.

ZDRAVLJE Tegobe se povlače.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ne raspravljajte s kolegama jer ćete se uplesti u tuđe probleme. Prihvatite prednosti timskog rada jer će to poticajno djelovati na radne rezultate.

LJUBAV Raste vaša potreba za romantikom. U takvu ćete raspoloženju biti privlačni suprotnom spolu pa nije isključeno da vas počne zavoditi osoba s kojom ste već bili u vezi.

ZDRAVLJE Čuvajte noge i stopala.