Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

ZVIJEZDE EMOTIVNO, UZ NADU I OPTIMIZAM Za vikend dodijeljena Storyjeva srca

Izvor: Robert Gašpert

Ovogodišnji Story Hall of fame unatoč svim nemilim događajima u 2020. uspio se održati no ja jedan drugačiji način, potpuno u službi čitatelja, pratitelja i gledatelja branda Story. Slavio se život i sve ono što život je, kroz emisiju premijerno emitiranu ove subote na najčitanijem lifestyle portalu Story.hr a u sklopu koje su dodijeljenja Storyjeva srca, jer srce je ono što je ove godine najviše vodilo svakog pojedinca u trenucima u kojima smo se našli.

Uz Josipu Lisac, Jelenu Rozgu, Indiru Levak, Kristinu Buriju, Barbaru Kolar, Ivana Pažanina, Mariju Husar Rimac, Ivanu Husar Mlinac, Ivana Dečaka, Milu Kekina, Joška Čagalja Jolu, Jelenu i Darija Šimića te uz čitatelje Storyja prošlo se kroz retrospektivu godine, uručile su se i posebne nagrade te odigrala neka posebna iskustva.

Prvo je otišlo u ruke gospođe Sandre Grozdanov ispred udruge CeKaDe iz Rijeke koja s preko 50 volontera brine za djecu slabijeg imovinskog statusa, a nagradu su dobili za projekt "Moje mjesto pod suncem".

Druga nagrada Storyjevo srce otišla je u ruke obitelji Šimić, Jelene i Darija za dugogodišnji rad na programu ranog učenja "Snažan Start" koji je namijenjen djeci s intelektualnim teškoćama.

Ovom prilikom premijerno su najavili kako će u sklopu društveno odgovorne akcije Same Chances by Story jednom djetetu s intelektualnim teškoćama osigurati besplatan program rane edukacije u trajanju od tri godine.

Kompletan program fokus je imao na čitatelje te su neki od njih mogli svjedočiti i samom eventu na virtualni način, uključujući se u program kroz koji su im se ispunile i njihove želje, pa je tako Mirko Gojanović upoznao Jelenu Rozgu, Lea Ljubej osvojila Krie Design haljinu u kojoj će zasjati na svim propuštenim svečanim prigodama, Karlu Pineku Indira Levak je čestitala rođendan, Magdaleni Cikojević je Barbara Kolar otkrila svoj tajni recept za najfiniju tortu a Tamara Grgin je ostala u šoku kad joj jena vrata došao Ivan Pažanin s bocom pjenušca.

Voditeljski dio iznijeli su Joško Lokas i Marko Banjavčić, lifestyle urednik magazina Story.

Partner ovog projekta bio je Citroen. Ako niste pogledali ovu dodjelu a želite svratite na Story.hr i odgledajte ovaj program ili ju pratite na YouTube kanalu Adria Media Zagreb .

Najčitanije

Najnovije