Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Nova TV krenula u potragu za najboljim kuharima amaterima

Prijave za Masterchef su u tijeku!

Izvor: Nova TV

Nova TV kreće s pripremama najkreativnijeg televizijskog showa – čije kuhače su spremne za novu sezonu MasterChefa?
Jedinstvena TV kuhinja ponovno otvara svoja vrata u 2021.godini, a prijave za popularan show već su u tijeku. Kuhari amateri ostvarite svoje gastro snove i prijavite se u MasterChef putem telefonskih prijava na broj 060800061* i web upitnika na novatv.hr/masterchef!

MasterChef je već u prvoj sezoni prikovao gledatelje za mali ekran, a ''masterchefmanija'' koju su stvorili najbolji kuhari amateri u zemlji vladala je kroz tri sezone ovog jedinstvenog kulinarskog formata. Podsjetimo, gledatelji su uživali i u celebrity verzijama MasterChefa, no nakon četiri godine pauze svjetski hit format MasterChef s novim natjecateljima kuharima amaterima, vraća se na Novu TV. Samo najbolji dobit će priliku ući u MasterChef kuhinju i natjecati se za glavnu nagradu, istovremeno učeći od najboljih kulinarskih stručnjaka.

Izvor: Story

Talent, entuzijazam, motiviranost, strast prema kreiranju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru potencijalnih natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.

*(Cijena ovog poziva iznosi 3,75kn s uključenim PDV-om po pozivu za pozive iz fiksne mreže, a 5,05kn s uključenim PDV-om po pozivu za pozive iz mobilne mreže.)

MasterChef se vraća - prijavite se u novu sezonu najkreativnijeg televizijskog showa!

Tagovi