Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

KAKVA TRANSFORMACIJA! Slavni filmski negativac Joker dobio je novi imidž

Autor M.Da.
Autor M.Da.

Sviđa li vam se?

Izvor: Profimedia

Američkom filmskom redatelju Zacku Snyderu HBO Max dao je priliku da osmisli vlastitu verziju petog nastavka filma Batman protiv Supermana pod imenom Zora Pravde koji će svjetlo dana ugledati 18. ožujka. U sklopu priprema za izlazak nove verzije filma, redatelj je za Vanity Fair otkrio i nekoliko detalja o filmu i izgledu novog Jokera.

Na fotografijama koje je Zack Snyder objavio na svom Instagram profilu, Jared Leto koji ga je utjelovio, nosi bijelu bolničku haljinu i gumene rukavice. Njegova kratka smaragdna zalizana kosa zamijenjena je dugom masnom kosom koja ostavlja dojam zapuštenosti, a u kombinaciji s bolničkom haljinom, Joker izgleda poput pacijenta koji je ispuzao iz podruma napuštene psihijatrijske bolnice.

'Zanimljivost te scene krije se u tome što Joker izravno razgovara s Batmanom o Batmanu', rekao je Zack Snyder. Poručio je da će u novom filmskom nastavku ispraviti raniju nepravdu, pa će se tako Ben Affleck u ulozi Batmana susresti i upoznati s Jokerom.Ostatak glumačke postave novog filmskog nastavka još nije poznat, ali novi će se Joker znatno razlikovati od Jokera kojeg je 1989. utjelovio Jack Nicholson u filmu Batman kao i onaj kojeg Heath Ledger glumio u u Crnom vitezu 2008.

Joker
Izvor: YouTube

Najčitanije

Najnovije