Televizijska voditeljica i model Holly Marie Willoughby rođena je 10. veljače 1981. u znaku Vodenjaka. Saturn u bliskom kontaktu s Jupiterom obdario ju je velikom upornošću i ambicijom. Odlučna je i zna što želi od života, na što upućuje njezin Mjesec u Ovnu. Energična je i snalažljiva, što joj je osiguralo zavidnu karijeru.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Raste vam ugled. Ako nešto želite, zatražite to izravno jer vas neće odbiti. Mogući su uspješni kontakti s inozemstvom. Isticat ćete se lucidnošću.

LJUBAV Uspješno ćete učvrstiti ljubavnu vezu i otkloniti uzroke nesporazuma. Slobodni neka budu oprezni s novim simpatijama. Netko bi se mogao poigravati s vama.

ZDRAVLJE Sasvim solidno.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Osjećat ćete jak poriv za dokazivanjem i napredovanjem. Ljutit će vas nekorektnost kolega, no sjetite se da niste ni vi savršeni. Malo više popustljivosti dobro bi vam došlo.

LJUBAV Djelovat ćete u skladu s osjećajima. Bit će vam istaknute zavodničke sposobnosti. Poduzet ćete sve kako biste osvojili osobu o kojoj stalno razmišljate.

ZDRAVLJE Grlobolja ili prehlada.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Dokazat ćete drugima koliko vrijedite i koliko vaša odsutnost može umanjiti kvalitetu rada. Vaše hrabre i prodorne odluke nailazit će na odobravanje kolega.

LJUBAV Osamljene će razveseliti ljubavna poruka. Ne odugovlačite s odgovorom. Brakom vezani neće izbjeći poneku svađu, no nakon svake će slijediti pomirba.

ZDRAVLJE Uspješno rješavate tegobe.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Čuvajte se riskantnih novčanih ulaganja. Iako se trebate više truditi, vaš ugled jača. Puni ste novih ideja koje će šefovi prihvaćati. Osim toga, mnogo vam znači nečija podrška.

LJUBAV Partner će prigovarati da ste neodgovorni. Ako niste voljni preuzeti na sebe obaveze koje od vas traži, dajte mu to do znanja.

ZDRAVLJE Sklonost tjeskobi i napetosti.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Pažljivo prihvaćajte odgovornosti i komunicirajte s kolegama. Očekuje vas potraga za izgubljenim dokumentima ili dokazivanje istinitosti i pravednosti osobnih uvjerenja i djela.

LJUBAV Skloni ste neuravnoteženim osjećajnim izljevima. Vašu vezu nagrizat će ljubomora i nepovjerenje. Potrudite se doprijeti do partnerovih osjećaja.

ZDRAVLJE Jaka iscrpljenost!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Poslovi će napredovati, a pretpostavljeni će prepoznati vaš trud i znanje. Nezaposlene će razveseliti poziv na razgovor za posao, a zaposlene napredovanje.

LJUBAV Očekuju vas nova poznanstva, a jedno od njih bit će posebno zanimljivo. Osvojit će vas netko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip osobe.

ZDRAVLJE Izraženiji pad imuniteta!

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Porast će vam status i ugled pa ćete uživati simpatije okoline i javnosti. Zaštićeni ste od gubitaka i padova. Nemojte biti skromni - nametnite se!

LJUBAV Učvrstit ćete vezu, približiti se simpatiji i otkloniti razlike u pogledima na ljubav i život. Neki će se zaljubiti u osobu iz druge sredine. Patite li za nekim, učinite sve da se ponovno zbližite.

ZDRAVLJE Odlično!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Sumnjat ćete u naklonost kolega, šefova, ali i u vlastite mogućnosti. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje i nastojati udovoljiti drugima pa ćete gubiti previše energije.

LJUBAV Mislite li da ljubavna veza u koju se upuštate nema budućnosti, mogli biste se prevariti. Čak i ako započne kao flert, vrlo će se brzo pretvoriti u nešto više.

ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit ćete puni energije, ali će vam nedostajati strpljenja pa bi vam pedantni poslovi i komunikacija sa strankama mogli biti otežani. Čuvajte se nečije zavisti ili suparnika.

LJUBAV Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni graditi i ulagati u postojeću vezu. Samcima je moguće poznanstvo putem interneta ili oglasa.

ZDRAVLJE Pripazite na mjehur i bubrege.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Usmjerenost na ostvarenje financijske neovisnosti i traženje novih izvora zarade donijet će vam izvrsne rezultate. Vjerujte u sebe i ne potiskujte svoje ideje i ambicije.

LJUBAV Planeti pospješuju bračnu komunikaciju, kao i mogućnost zanimljivih susreta. Nećete odoljeti pozivu za izlazak koji bi vas mogao zbližiti sa simpatijom.

ZDRAVLJE Više ćete se brinuti o izgledu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Zahvaljujući Suncu u vašem znaku, bit ćete puni ideja te lako komunicirati i snalaziti se. Uspješno ćete se osloboditi poslovnog tereta prošlosti, započeti nešto novo ili okupiti oko sebe sposobne ljude.

LJUBAV Partner često ne zna na čemu je s vama pa otvorenije iskažite svoje osjećaje i želje. Nekima bi se mogla ponoviti ljubavna prošlost u ljepšem izdanju. Vraća vam se netko koga niste preboljeli.

ZDRAVLJE Sigurni ste u sebe i dobro raspoloženi, ali moguće su iznenadne nezgode.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete odlični u umjetničkom izražavanju i istraživačkom radu. No više će vam odgovarati miran, pozadinski rad nego onaj koji vas stavlja u središte pozornosti.

LJUBAV Tražit ćete uzroke i posljedice koji su izazvali osjećajne bure. Ako ste prekinuli vezu, osjećat ćete da vas još vežu spone s partnerom. Nije sve izgubljeno!

ZDRAVLJE Skloni ste virozama.