Lijepa glumica Olivia Jane Wilde rođena je 10. ožujka 1984. u znaku Riba, koji joj je podario ženstven izgled i zavodljivost. Iako ima Veneru u slobodoljubivom Vodenjaku, napet aspekt s Marsom upućuje na ljubomoru i posesivnost. U njezinu braku bit će mnogo uspona i padova kojima će ponajviše pridonijeti sama.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pazite kako poslujete jer ćete biti dekoncentrirani ili psihički umorni. Zapisujte važne podatke kako biste se bolje snašli u obavezama kojih će biti mnogo.

LJUBAV Zainteresirat će vas zauzeta ili razvedena osoba s kojom ćete imati samo probleme. Slobodne privlači netko koga je teško osvojiti, ali isplati se ustrajati.

ZDRAVLJE Osjetit ćete naglo poboljšanje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Ne djelujte naprečac u ocjenjivanju bilo kakve situacije. Okolnosti vam ne idu na ruku, ali rezultati prijašnjeg rada pomažu vam okrenuti situaciju u svoju korist.

LJUBAV Sa simpatijom ćete se nadmudrivati, zavoditi je pa držati na odstojanju. Sve će to dati draž vašem odnosu do trenutka kada ćete jedno drugom pasti u zagrljaj.

ZDRAVLJE Bliži se kraj stresnom razdoblju.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Odlikovat će vas organizatorske sposobnosti, prodornost i snalažljivost, što će vam omogućiti da se istaknete. Svi poslovi vezani uz komunikaciju, pisanje i osmišljavanje projekata odvijat će se neometano.

LJUBAV U braku ili vezi moglo bi biti problema. Ne dopustite da vaš ego bude zapreka zdravoj komunikaciji.

ZDRAVLJE Previše ćete raditi i iscrpljivati se.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Povoljne okolnosti, a i vaš entuzijazam pomoći će vam da date najbolje od sebe. Mogli biste se preseliti u ugodniji radni prostor ili surađivati s ljudima koji će vam biti zabavni.

LJUBAV Odnos sa simpatijom prerast će u nešto dublje. Na korak ste do veze, a oni u braku imat će više volje i strpljenja za partnerove mušice.

ZDRAVLJE Napeti ste!

Lal 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Komunikacija sa šefovima i kolegama neće biti laka pa ćete se pogrešno sporazumijevati. Na sreću, Mars vam je povoljan pa ste puni radne energije i zdravih ambicija.

LJUBAV Prilike za ljubavna udvaranja slobodni će nalaziti češće nego inače. Bit ćete primijećeni na poslu, trgovini ili ulici, odnosno svagdje gdje ćete se zateći.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Samo oni koji vas dobro poznaju znat će da prikrivate nesigurnost. Nemojte dopustiti da vam pojedinci poljuljaju samopouzdanje i odvrate vas od planiranih pothvata.

LJUBAV Nepopustljivim ponašanjem naljutit ćete partnera i produbiti jaz nerazumijevanja. Bit će vam najlakše okriviti drugu stranu, ne priznajući pritom svoj dio krivice.

ZDRAVLJE Nemir i nesanica.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Pisanje, umjetnost, prosvjeta, marketing i odnosi s javnošću neka su od područja u kojima ćete se iskazati. Uspješno ćete komunicirati s partnerima i klijentima.

LJUBAV Ostvarite li poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi trenutačno su obilježeni rješavanjem problema - svađe će biti konstruktivne.

ZDRAVLJE Puni ste pozitivne energije.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vaše mane bit će pod povećalom javnosti pa se pripremite na govorkanja iza leđa. Sputajte poriv za raspravama s autoritetima i iskusnijim, starijim kolegama.

LJUBAV Ovo su astrološki gledano idealni dani za zaljubljivanje i ulazak u nove veze. Oni vezani brakom mogli bi planirati potomstvo, a neki se dolasku bebe upravo sada raduju.

ZDRAVLJE Polako se osjećate sve bolje.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Odlikovat će vas vještina pokreta, preciznost ruku i dobri refleksi. Neki će ugovoriti novi posao, prihvatiti poslovnu ponudu ili, radeći na više strana, steći solidnu zaradu.

LJUBAV Ljubavna zbivanja iziskuju više vremena i odricanja. Dokažite svoje namjere i snagu osjećaja nečim za što znate da će kod partnera potaknuti lavinu osjećaja.

ZDRAVLJE Tegobe s cirkulacijom.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Domoći ćete se važnih informacija i znati ih iskoristiti na pravi način. Financijska situacija bit će povoljna. Mnogo ćete trošiti, ali i uspješno pokrivati troškove.

LJUBAV Vrijeme je pogodno za raskidanje starih veza i početak novih. Slobodni, ispremiješani osjećaji nisu dobar vodič u stabilan ljubavni život. Pričekajte dok ne budete sasvim sigurni.

ZDRAVLJE Iscrpljujete se na poslu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Jaki ste na riječima i imate utjecaj na ljude. Pokazat ćete spretnost u razgovorima, a u važnim trenucima diplomatičnost. Nećete bježati pred problemima nego se s njima suočavati.

LJUBAV Vaša nastojanja da obogatite ljubavni život urodit će plodom, ali ne trebate ništa požurivati. Uživajte u rađanju nove veze bez previše analiziranja.

ZDRAVLJE Mnogi će osjetiti poboljšanje.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Dobro je vrijeme da se nametnete u poslovnoj sredini i pokažete sve što znate. No dopustite si i malo luksuza ili nešto što će vas opustiti unatoč velikoj količini posla koji morate obaviti.

LJUBAV S partnerom ćete više razgovarati o svakodnevnim situacijama i tražiti način kako da ugodite jedno drugom. Slobodne i osobito mlađe Ribe više će privlačiti uzbudljivi provodi od sigurnosti stalne veze.

ZDRAVLJE Stres postaje sve izraženiji.