Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Storybookov pozdrav proljeću

Novi proljetni uniseks broj Magazina StoryBOOK je na kioscima

Autor promo
Autor promo

StoryBOOK slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam.

Izvor: AMZ

U novom proljetnom izdanju uživite se u temu 'Future Nostalgia', koja je svojevrstan hommage glazbi 80-ih i zaraznom plesnom synth popu, ali i Storybookov pozdrav proljeću. Jer posve je jasno da je sve zaveo taj globalni suvremeni, futuristički, seksi retro beat, ali i fenomen. Dok s jedne strane The Weeknd svojim performansom pokreće lavinu optimizma na najprestižnijoj pozornici na svijetu, onoj Super Bowla, s druge strane Dua Lipa se kreće plesnim podijima kultnog njujorškog Studija 54, Live Aid pozornicom na Wembleyju, ali i streamingom bilijunskog auditorija donoseći nadu, plesnu energiju i optimizam. Ako razmišljamo lokalno, nezaustavljiva energija širi se i na naše nostalgične kolektive - Pocket Palma, Porto Morto, Svemirko... Jer nostalgija nas ovog proljeća sve pokreće.

Izvor: Storybook

Na Stranicama Storybooka istražite i Tarot ART. Mnoge je zavela magična igra čitanja karata oslikanih mističnim simbolima koju toliko obožavaju milenijalci. U novom broju upoznajte i heroine novog doba. Prva žena, prva crnkinja i prva Azijatkinja u povijesti Sjedinjenih Država prihvaća dužnost prve američke potpredsjednice, dok poručuje - može se! Onima koji su iščitali poruku i pogurali je u prve redove borbe za spolna, rodna, rasna i ina ljudska prava koja su s godinama obezvrijeđena i zaboravljena. Kamalu Harris slijede Jadranka Đokić, Slavenka Drakulić, ali i djevojka kodnog imena #NISAMTRAŽILA, koja donosi svoje potresno iskustvo s drogama za silovanje.

Izvor: Storybook

Sve jake ženske priče koje su posve prirodno ispunile stranice ovog raskošnog proljetnog izdanja. Zašto su one tako važne? Svaka nas na svoj način podsjeća koliko je važno ustrajati u idejama i izboriti se za svoje ideale, pravdu ili glas.

Tu su i Alisa u Zemlji čudesa, modna anarhija, provokativni i bajkoviti modni editorijali, life story dizajnera Giorgija Armanija, priče nužne za bijeg u svijet mašte i sve one ljepote onostranog.

Izvor: Storybook

Svakako pročitajte i odgovor na pitanje - kako je uniseks ispao iz mode? Promjene koje se rapidno događaju stvaraju posve nov krajolik za budućnost mode gdje podjela na isključivo mušku i isključivo žensku odjeću u kolekcijama nestaje. Granice ne brišu sami dizajneri, nego nove zvijezde kao što su Harry Styles i Zendaya pod čijim su utjecajem permanentno stotine milijuna tinejdžera iz cijelog svijeta. Čak 32 stranice magazina StoryBOOK kreirane su za muškarce, no u njima će posebno uživati žene.

Izvor: Storybook

U tom raspoloženju, uz novi broj StoryBOOK čitateljima daruje i ekskluzivni uniseks miris 2
WOOD DSQUARED2.

Najčitanije

Najnovije