Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može joker 'zovi'?

10 najluđih pitanja o seksu koja su klinci postavili roditeljima

Autor Sara Schmidt
Autor Sara Schmidt

'Kada mama i tata naprave dijete, kada tata dobije svoj penis natrag?'

Izvor: Cosmopolitan.hr

Sjećate li se svog prvog puta? Pritom ne mislimo na seks već na prvi puta kad vam je dijete bez imalo srama postavilo pitanje zbog kojega ste htjeli propasti u zemlju?
Pa, ovi ih se BuzzFeedovci sjećaju kao da je bilo jučer i ne možemo se prestati smijati, piše Cosmopolitan.hr.

Pripremili smo 10 najbizarnijih pitanja o seksu koja su njihove roditelje poslala u neku potpuno drugu dimenziju.

1. Moja me 6-godišnja kći pitala: “Kako penis uopće može ući u vaginu kad je tako mekan?”

2. “Kad smo bili klinci, moji su mlađi bratići raspravljali o tome tko će od njih prvi dobiti mjesečnicu, a onda su počele padati oklade o tome tko će izgubiti najviše krvi i preživjeti.”

via GIPHY

3. “Kad sam imala četiri godine, pitala sam mamu kako nastaju bebe, a nakon što mi je pripremljeno dala iskren odgovor prilagođen mojim godinama, zbunjeno sam joj postavila još jedno pitanje: ‘Ali jednom kad mama i tata naprave dijete, kada tata dobije svoj penis natrag?’”

4. “Prijateljev 10-godišnji sin jednom ga je pitao: ‘Tata, kakav je osjećaj biti unutar žene?’”

5. “Gledala sam stand up komediju kada me moja 11-godišnja kćer, pauziravši show, odjednom pitala: ‘Što je to klitoris?’ Iskreno se ne sjećam svega što sam joj rekla, ali znam da je moje objašnjenje uključivalo rečenicu: ‘Zbog njega je seks/diranje ugodno curama.’'

via GIPHY


6. “Kad nam je naša učiteljica osnovne škole objavila vijest o trudnoći dok je njezin muž bio na putu, učenici su je pitali znači li to da je njezin muž poslao spermije GSL-om.”

7. “Jednom sam s prijateljima pitao profesoricu kako se razmnožavaju sirene.”

8. “Dok sam predavala seksualnu reprodukciju svojim učenicima, jedna me djevojka pitala što je to “glory hole”. Inače nemam nikakav problem s odgovaranjem na pitanja o seksu, ali ovo me izbacilo iz takta. Rekla mi je da je pitala mamu, ali da joj je ona rekla da pita mene.”
9. “Kada smo prijateljica i ja imale 8 godina, pitale smo moju mamu hoće li seks od dva sata rezultirati blizancima.”

10. I na kraju: “Jedan me učenik jednom pitao može li umjesto kondoma koristiti zip lock vrećicu budući da je oboje napravljeno od plastike.”

Najčitanije

Najnovije