Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MMM... FINO!

Obiteljska tradicija na uskrsnom stolu

Autor promo
Autor promo

Ručno rađene, po tradicionalnoj domaćoj recepturi

Izvor: promo

I ove godine Uskrs nam se bliži, za sve nas, u pomalo neobičnim uvjetima. Distanca, razdvajanje, briga. Sve ono što najveći kršćanski blagdan zapravo ne bi trebao biti. Uskrs bi trebao biti spajanje, povezanost, radost, mir. 

Izvor: promo

Ono što u nama može stvoriti radost i mir je obitelj. Obitelj na okupu, toplina doma i okupljanje oko blagdanskog stola. Toploj i ugodnoj obiteljskoj atmosferi pridonose i ukusne slastice. Kao i svake godine, već 44 godine, obitelj Vincek pobrinula se da u naše domove i u naša srca unese tu toplinu i radost. Ručno rađene, po tradicionalnoj domaćoj recepturi, brižno i s ljubavlju, pripremaju za vas ukusne slastice. U svojoj obiteljskoj slatkoj oazi pripremaju pince, uskršnje golubice, pletenice, vjenčiće, makovnjaču, orehnjaču…

Izvor: promo

Njihovi uskršnji, ručno oslikani medenjaci pravi su hit kao i uskršnje čokolade raznih prigodnih motiva. Ako zbog posla ili drugih obaveza ove godine nećete stići raditi slastice kod kuće, kako bi vam ovaj Uskrs bio posebniji, pobrinuli su se upravo iz Vinceka. Narudžbu torte, kolača i drugih slastica možete napraviti telefonski na 01/2366-196, putem Facebooka, Instagrama ili osobno, u jednoj od njihovih slastičarnica.

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije