Znak tjedna - OVAN

Paulina Porizkova
Legendarni model koji i danas plijeni pozornost prirodnom ljepotom rođen je 9. travnja 1965. godine. Kao prava Ovnica, strastvena je, energična i poduzetna. Neptun na podznaku u Škorpionu dao joj je prodorne plave oči te magnetičan šarm, a svjetsku slavu podarili su joj Pluton, Uran i Mars koji se nalaze u polju karijere.

21. ožujka - 20. travnja

POSAO Drugi će vas cijeniti, nuditi vam pomoć ili uzvratiti davne usluge. Prilike su vam nadohvat ruke, a na vama je da ih prepoznate i iskoristite najbolje što možete.

LJUBAV Venera u vašem znaku navješćuje mnogo prigoda. Zavodljivi ste, šarmantni, zabavni i elokventni pa neće čuditi ako se netko bude svojski trudio da vas osvoji.

ZDRAVLJE Primat ćete komplimente na račun izgleda, a nećete zanemarivati ni vježbanje, ples i ostale fizičke aktivnosti.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Naglo bi vam se mogla popraviti financijska situacija. Imat ćete dobar njuh za novac pa ćete točno znati gdje i kako možete dobro zaraditi.

LJUBAV Mogli biste se iznenada zaljubiti. Bit će to netko s kim ćete se dobro razumjeti i voditi zanimljivu komunikaciju. Bračni odnosi su napeti, ali uskoro slijedi poboljšanje.

ZDRAVLJE Čuvajte se nespretnih padova!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Promislit ćete retrospektivno o svom poslovnom životu, a možda se i odlučiti na promjenu posla. Pazite kakve odluke donosite kako si ne biste naštetili.

LJUBAV Samozatajnim ponašanjem poticat ćete partnerovu sumnjičavost. Ne čudite se optuži li vas za koketiranje s drugima ili vam provjerava poruke na mobitelu.

ZDRAVLJE Pripazite na štitnjaču.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Energija će vam biti na zavidnoj razini. Tjedan je pogodan za aktivnosti koje iziskuju spretnost i zavidnu tjelesnu kondiciju. Možete računati na šefovu potporu.

LJUBAV Osamljeni će izvući ono najbolje iz trenutačne situacije. Bit ćete zadovoljni razvojem odnosa sa simpatijom. U brakove se vraćaju sklad i zadovoljstvo.

ZDRAVLJE Imat ćete više energije.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Odnos sa šefom neće biti ugodan. Zahtijevat će od vas previše i začuditi vas svojim odbojnim ponašanjem. Veliki oslonac pronaći ćete u kolegama.

LJUBAV Zbog stresnog životnog ritma udaljeni ste od obitelji pa vas grize savjest što niste više s partnerom i ukućanima. Organizirajte se kako biste idući vikend proveli zajedno.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Tjedan je odličan za učenje, polaganje ispita ili sportska natjecanja. Mogli biste otići na seminar u inozemstvo i vratiti se kući obogaćeni novim znanjima.

LJUBAV Zanimljivi kontakti ostvarivat će se na putovanjima ili dopisivanjem putem interneta. Ako ste u braku, intenzivan poslovni ritam udaljit će vas od partnera.

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Ugodno će vas iznenaditi novčana uplata ili rješenje problematične situacije. Moglo bi vam biti ponuđeno zaduženje koje će goditi vašoj taštini.

LJUBAV Iako se teško približavate osobi koja vam se sviđa, nepogrešivo osjećate da je vaša neosvojiva simpatija sve mekša i da je samo pitanje trenutka kada će popustiti.

ZDRAVLJE Pod povećanim ste stresom!

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Izbjegavajte svađe s kolegama. Zbog povećane napetosti stvarat ćete tenzije tamo gdje ih ne bi trebalo biti. Duboko udahnite i kontrolirajte se.

LJUBAV Venera u Ovnu nepovoljnim okolnostima opteretit će vaš ljubavni odnos, a slobodne udaljiti od simpatije. Nemojte biti tvrdoglavi, povucite zreo i ispravan potez.

ZDRAVLJE Solidno ste, ali ni u čemu ne pretjerujte.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bit ćete zaposleni od ranog jutra do večernjih sati. Radite li sa strankama, ne dajte da vas isprovociraju. Ne opterećujte se s previše obaveza.

LJUBAV Bit ćete strastveni i karizmatični. Imate li simpatiju, spretno ćete joj dati do znanja da ste zainteresirani i čekati da druga strana napravi prvi korak.

ZDRAVLJE Nemir i nesanica.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nemojte dopustiti da vas kolege opterete svojim poslom - ogradite se od takvih. Budite ambiciozniji jer je povoljno razdoblje za hrabre iskorake.

LJUBAV Vi i partner pokazat ćete svoje najbolje osobine, zajedničke čvrste stavove prema važnim pitanjima te erotsku podudarnost u intimnim trenucima. Čuvajte se neplanirane trudnoće!

ZDRAVLJE Pazite na zglobove.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bit ćete izloženi pritiscima, ogovaranjima, ali i tračevima upitne vjerodostojnosti. Ipak, neka poboljšanja počinju ovog tjedna.

LJUBAV Bit ćete zaokupljeni obavezama i djecom pa vam neće ostajati vremena za ljubav i mogli biste se udaljiti od partnera. Ako ste u nekoga zaljubljeni, nije vrijeme za otkrivanje osjećaja.

ZDRAVLJE Premalo se odmarate.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Sreća se smiješi svima koji se bave intelektualnim radom. Imat ćete odlično pamćenje i koncentraciju. Vrijeme je povoljno za napredovanje i donošenje važnih odluka.

LJUBAV Očekujte zvonjavu telefona i pozive na druženja. Neki će se naći u vrućem zagrljaju osobe koja im je stalno u mislima i utopiti se u moru novootkrivenih osjećaja.

ZDRAVLJE Jako dobro!