Glumica Claire Danes je rođena 12. travnja 1979. u znaku Ovna. Uporna je osoba koja zna što želi. Zahvaljujući Mjesecu u Vagi, važna joj je pravda i ne voli se svađati. Ima istančan osjećaj za lijepo. Iako je u ljubavi romantična i nježna, treba obuzdavati svoju ljubomornu stranu osobnosti.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Razigrani ste i puni energije pa ćete biti društveniji nego inače te manje razdražljivi. Kvalitetnih i odvažnih ideja neće vam nedostajati pa ćete spremno i brzo donositi odluke te ih uspješno provoditi.

LJUBAV Venera je u vašem znaku pa ćete imati više sreće u ljubavi. Lakše ćete osvojiti osobu koja vam se sviđa, a vezani će uživati u većoj partnerovoj pažnji.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi pa je iskoristite za intenzivno vježbanje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Imat ćete poteškoća s koncentracijom. Nemojte dopustiti da vas nečija kritika izbaci iz takta. Mogući su nagli zaokreti u karijeri, promjena posla ili privikavanje na novog šefa.

LJUBAV Mogli biste se uplesti u ljubavni trokut ili zaljubiti u zauzetu osobu. Pazite do kojih granica možete ići da vas partner ne bi uhvatio na djelu.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Porast će vam ugled u radnoj sredini i učvrstit ćete nestabilne odnose s kolegama. Ozračje suradnje i razmjena ideja donijet će sjajne rezultate. Ostvarit ćete planove.

LJUBAV Partner će pokazati veći interes ne samo za vas nego i za poboljšanje vašeg odnosa. Osamljene će razveseliti poziv osobe koja im se već neko vrijeme sviđa.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Velika količina posla iziskivat će bolju organizaciju pa ćete trošiti mnogo energije. Ne gubite vrijeme na nevažne aktivnosti, telefonske razgovore i nerješive probleme.

LJUBAV Moguć je susret s osobom koja vam je nekada mnogo značila. Dobit ćete priliku riješiti dvojbe i raščistiti ono što je bilo sporno te početi vezu iznova.

ZDRAVLJE Umorni ste i napeti.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Obrazovanje i znanje bit će presudni za vaš napredak u karijeri. Pohađajte tečajeve, proširite svoje mogućnosti, nadogradite postojeće znanje novim.

LJUBAV Neki od vas održavat će ljubavnu vezu susretima u drugom gradu ili biti zaljubljeni u osobu koja ne živi u blizini. Vezani su bliskiji s partnerom.

ZDRAVLJE Znatno se poboljšalo.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Budite oprezniji u poslovima vezanim uz komunikaciju ili pri potpisivanju ugovora - brzopletosti ne bi smjelo biti mjesta! Privatnici će riješiti novčani problem.

LJUBAV Sumnjičavi ste prema partneru pa biste nezadovoljstvom mogli poljuljati sklad u odnosu. Druga strana prigovorit će vam da ste kritični i netolerantni.

ZDRAVLJE Potrebno vam je više sna.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Zaostaci će vam zadavati glavobolju pa ćete biti prisiljeni ostajati na poslu i nakon radnog vremena. Odnosi s kolegama ili poslovnim partnerima mogli bi se pogoršati.

LJUBAV Sanjarit ćete ili priželjkivati susret s nedostupnom osobom. No ako se potrudite i budete hrabriji u osvajanju, ugodno će vas iznenaditi povoljan razvoj situacije.

ZDRAVLJE Dobro podnosite stresne situacije.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Stalno ćete biti u pokretu i potrazi za uzbuđenjima. Uslijed nepažnje i raspršenosti pogrešno ćete ispunjavati obrasce te gubiti i zaboravljati važne stvari.

LJUBAV Partner se već neko vrijeme udaljava od vas i zadubljuje u vlastite probleme. Nemojte to dopustiti, reagirajte i otvorenije razgovarajte. Nekima je moguća veza na radnome mjestu.

ZDRAVLJE Čuvajte se grlobolje.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Želite li napredovati, tjedan je odličan da skrenete pozornosti na sebe i svoje vrijednosti. Sve vezano uz obrazovanje, putovanja, medije, trgovinu i komunikacije odvijat će se neometano.

LJUBAV Mnogi od vas razmišljaju o novim aspektima ljubavnog života, bilo da je riječ o trudnoći ili zajedničkom životu s partnerom. Ulazite li u novu vezu, obilježit će je iskre strasti.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Mnogi će razmišljati o novom poslu, ali zasad izbjegavajte veće promjene. Pojedinci i okolnosti nisu na vašoj strani pa je bolje sve ostaviti onako kako jest.

LJUBAV Ljubavni osjećaji će se rasplamsati. Čak i ako niste vjerovali da se može izroditi prava veza, shvatit ćete kako druga strana čini sve da bi vas pridobila.

ZDRAVLJE Pripazite na noge i vene.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Rješavat ćete kaotične situacije i nesporazume među kolegama. Bit ćete vezani rokovima i pod pritiskom, ali ćete nalaziti dobra rješenja i brz izlaz iz kriza.

LJUBAV U ljubavi će se sve odvijati brže i lakše, bez odugovlačenja. Namjeravate li nešto poduzeti, ne gubite vrijeme na priče nego odmah krenite u akciju!

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Naplatite svoja potraživanja. Tjedan je dobar za poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Na poslu ste maksimalno angažirani i vrlo uspješni.

LJUBAV Moguće je poznanstvo koje će se s vremenom razviti u duboko prijateljstvo ili vezu. Skloniji ste uljepšavanju i smjelijim odjevnim kombinacijama.

ZDRAVLJE Potrebni su vam opuštanje i odmor.