Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

1100 kilometara za 1100 terapija

Koliko daleko biste išli da pomognete djeci s teškoćama u razvoju?

Autor promo
Autor promo

Brački pupoljci su udruga koja okuplja roditelje i djecu s teškoćama u razvoju na otoku Braču. Udruga organizira individualne i grupne terapije, senzornu integraciju i druge programe za djecu, a roditeljima pruža savjetodavnu i psihološku podršku

Izvor: Facebook

Daniel i Ranko pokrenuli su humanitarnu akciju “1100 kilometara za 1100 terapija”, kako bi osigurali stabilnost rada udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju, Brački pupoljci. Udruga je to koja godinama pruža tisuće besplatnih sati terapija za gotovo 70 djece na otoku Braču, a koja je preklani uspješno promijenila čak i jedan zakon kako bi pomogla svojim korisnicima.

Izvor: Facebook

Udruga godišnje organizira prosječno 3200 sati besplatnih terapija za djecu s teškoćama. Djeci u ovoj udruzi, na samom otoku, na raspolaganju potpuno besplatno stoje logoped, edukacijski rehabilitator, fizioterapeut, senzorni terapeut, učitelj ortopedagog i psiholog.

HR 47 236 0000 1502 8819 25

POSEBAN RAČUN ZA UPLATU DONACIJA

Stoga, kako bi udruga mogla nastaviti pružati prijeko potrebne terapije koje bez njih ne bi bile dostupne na otoku, potrebna joj je naša i Vaša pomoć. Trošak jednog sata terapije je prosječno 100,00 HRK, pa se akcijom planira prikupiti ukupno 110.000,00 HRK, odnosno 100 kuna po kilometru.

Daniel i Ranko, dva bračka planinara i avanturista, propješačit će 1100 kilometara duž rute Via Adriatica, da bi skrenuli pozornost javnosti na potrebe bračke djece s teškoćama. Podržite ih na tom putu, jer sponzoriranjem njihovih kilometara sponzorirate terapije za djecu!

Najčitanije

Najnovije