Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDINSTVENA I INOVATIVNA KAMPANJA

Nova interaktivna tehnologija dokazala da su Hrvati sportska nacija

U okviru kampanje 'Activeiraj se uz Borotalco Active' omogućili smo prolaznicima da izmjere koliko čučnjeva mogu napraviti u 30 sekundi.

Izvor: promo

Istraživanja pokazuju da je više od 40% Hrvata aktivno, odnosno bavi se sportom. Od toga 12% njih trenira tri do četiri puta tjedno, dok 9% to čini pet puta tjedno ili češće. Očekivano, u toj skupini kao najaktivnije se izdvajaju osobe u dobi od 15 do 30 godina. Kada je riječ o spolu, fizička aktivnost podjednako je zastupljena kod muškaraca i žena.

First sport interactive - BOROTALCO
Izvor: YouTube

S obzirom na to da nas se nerijetko spominje u kontekstu strastvenih zaljubljenika u sport i aktivan lifestyle, odlučili smo provjeriti je li to zaista tako. U tome nam je pomogla inovativna Go2digital tehnologija koja prepoznaje sportsku vježbu i ljudski pokret te po prvi put u Hrvatskoj omogućuje takav oblik interakcije s ekranom.

Izvor: promo

Naime, u svrhu našeg malog „istraživanja“, Borotalco, MediaCom i Go2Digital u suradnji s Polleo Sportom kreirali su prvu sportsku, pokretom upravljanu, interaktivnu kampanju za mjerenje čučnjeva. Cilj je bio na većem broj odabranih urbanih lokacija potaknuti prolaznike da budu aktivni.

U okviru kampanje 'Activeiraj se uz Borotalco Active' omogućili smo prolaznicima da izmjere koliko čučnjeva mogu napraviti u 30 sekundi. Osim što su testirali svoju formu, svakog sudionika nagradili smo Borotalco Active dezodoransom i kuponom s popustom u Polleo Sport poslovnicama.

Izvor: promo

Jedinstvena i inovativna kampanja trajala je 14 dana, a naši marljivi sudionici napravili su više od 30.000 čučnjeva. Ova impresivna brojka definitivno je potvrdila i opravdala titulu sportske nacije! 

Borotalco Active dezodorans: nezaobilazan dodatak u sportskoj torbi

Dezodorans Active zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Odor-Converter™ sadrži mikrokapsule koje uslijed znojenja i kretanja oslobađaju dodatan miris za osjećaj dugotrajne svježine.

Učinkovitost najnovijeg proizvoda u Borotalco asortimanu testirana je u različitim oblicima fizičkog napora, a dostupan je u tri očaravajuća mirisa: Citrus & Lime, Sea Salts i Mandarin & Neroli. Svoj Borotalco Active možete pronaći u Polleo Sportu te svim drogerijama i većim trgovačkim lancima.

Najčitanije

Najnovije