Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

DAR UZ STORY Časopis i SANYTOL višenamjenske maramice potražite na kioscima

Potražite na kioscima novo izdanje časopisa Story s DAROM – Sanytol višenamjenskim maramicama za dezinfekciju! U aktualnom broju Story donosi priču sa svestranim Sašom Lozarom. Glazbenik, radijski voditelj, zabavljač, brižan suprug i tata... On je sve to! Saša Lozar iskreno je progovorio o sklonosti stilskim transformacijama, izazovima i radostima bračnog života te životu u pandemiji

Izvor: Story

Saša Lozar jedan je od onih ljudi za koje bi bila šteta da nisu na sceni. Osim što se davnih dana iskazao u megapopularnom boy bendu Saša, Tin i Kedžo, svoj je put nastavio u voditeljskim radijskim vodama, ali i samostalnom glazbenom karijerom tijekom koje je, pogotovo posljednjih godina, zabilježio hitove poput ‘Tajno’, ‘Dama’, ‘Vrijeme’, a uskoro dolaze i nove pjesme njegova uspješnog tima. I u novoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato All Stars’ na Novoj TV Saša oduševljava fantastičnim transformacijama pa je već odnio pobjede kao Vice Vukov te u dvostrukoj ulozi kao Pavarotti i James Brown, a ove subote bit će zanimljivo vidjeti ga transformiranog u Lepu Brenu. O svemu tome, ali i obiteljskom skladu sa suprugom Marinom i kćerkicom Evom, ljubavi prema slasticama i osjećaju za lijepo, eklektično i drukčije – progovorio je za Story.

story saša lozar Izvor: Story

STORY DARUJE čitateljima – Sanytol višenamjenske maramice za dezinfekciju!

Uz celebrity priče, novo izdanje časopisa Story daruje čitateljima Sanytol višenamjenske maramice za dezinfenciju.

sanytol Izvor: promo

Kako očistiti i dezinficirati dom da zaboravite strah od virusa i bakterija? Uz inovativnu paletu proizvoda SANYTOL postići ćete potpunu higijenu kuće, rublja i ruku. Izdvajamo SANYTOL maramice koje su pravi stručnjak za dezinfekciju bez izbjeljivača, a imaju jedinstvenu formulu koja čisti i dezinficira sve perive površine te jednim potezom uništava mikrobe. SANYTOL višenamjenske maramice uklanjaju 99,9% bakterija, virusa i gljivica, ne ostavljaju mrlje i ne oštećuju materijale. Koriste se u kućanstvu, od kupaonice i kuhinje pa do dječjih prostora, za čiste i sjajne površine s mirisom eukaliptusa. Plus, iznimno su praktične! S obzirom na pandemiju, izražena je potreba za dezinfekcijom pa osigurajte što čišći i sigurniji životni prostor svojim ukućanima. U svakom trenu i na svakom koraku.

*Ekskluzivno izdanje Story + DAR - SANYTOL višenamjenske maramice u prodaji je od 26. svibnja 2021. u ograničenim količinama, stoga požurite po svoj primjerak.

story saša lozar sanytol dar Izvor: Story

Najčitanije

Najnovije