Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte atmosferu neodoljivog rovinjskog partyja AMZ-a!

Popularni WMF tradicionalno je nadmašio sva očekivanja.

direktorica Ivana Krajinović, Matej Lončarić, Robert Tomić Zuber, Goran Gavranović Izvor: Robert Gašpert

Pod prigodnim geslom „Živio život“ završio je najveći regionalni festival medijske kulture WeekendMediaFestival. Festival koji okuplja medijske i agencijske stručnjake te predstavlja marketinške i komunikacijske trendove te nova znanja osoba iz industrije iznova je vratio život u prostor stare Tvornice duhana u Rovinju.

Popularni WMF tradicionalno nadmašuje sva očekivanja, a ovim 14. izdanjem oduševili su posjetitelje raznovrsnim programom, zanimljivim prodavačima i relevantnim temama.

Weekend Media Festival - AMZ Party
Weekend Media Festival - AMZ Party
Izvor: Robert Gašpert

Neke od glavnih tema ovogodišnjeg festivala su budućnost PR-a, važnost printa u izdavaštvu, omiljenost podcasta, umjetna inteligencija, influenceri, revolucija gaminga te uloga festivala u brendiranju destinacija. Jedan od popularnijih panela bio je „Što žene žele 2.0 (10 godina kasnije)“.

Među okupljenima, među ostalima, bila je i nova glavna urednica portala Story.hr Ena Domić koja je govorila o razlikama u kvaliteti sadržaja koje žene danas konzumiraju, evoluciji lifestyle portala, ali i traženosti celebrity sadržaja.

 Uz inspirativne predavače i genijalne glazbene goste, uspješnost rujanskog produljenog vikend obilježila je i neformalna atmosfera te kreativan ambijent stare tvornice, ukratko - savršen spoj zabave i ambicije!

U subotu održan je i već tradicionalni rovinjski party Adria Medije Zagreb u omiljenom restaurantu Veli Jože u centru grada.

Okupljeni uzvanici družili su se do večernjih sati, u autentičnom ambijentu uz zvukove dobre glazbe i neodoljive istarske gastronomije.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je protekla odlična zabava, neizostavan dio Weekend Media Festivala u Rovinju.

Magazin

Royals