Znak tjedna

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Mogle bi vas snaći promjene, bilo da je riječ o premještaju ili terenskom poslu. No dobra strana svega bit će povećanje prihoda, a zahvaljujući odličnoj koncentraciji briljirate u svemu što radite.

LJUBAV Vaše će emotivne ograde popustiti pa ćete partneru spremnije uzvraćati ljubav. Znat ćete što želite, a oni u lošim vezama mogli bi se odlučiti za novi početak s nekim drugim.
ZDRAVLJE Okrenut ćete se svojoj duhovnoj strani te mir nalaziti u meditaciji i jogi.

Candice Swanepoel
Supermodel rođen je 20. listopada 1988. u znaku Vage. Merkur u tom znaku ističe njezinu pravdoljubivost, ali i neodlučnost. Zbog Mjeseca u Vodenjaku vrlo je društvena, ali često nepredvidljiva i hirovita. Sklona je problematičnom ljubavnom životu pa lijepa Candice otežano postiže intimni sklad

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Osjetit ćete pad koncentracije pa se nemojte zatrpavati poslom jer ćete ga teško završiti. Iscrpljivat će vas odnosi s kolegama s kojima ćete se otežano dogovarati.
LJUBAV Poslovi će vas odvlačiti na razne strane pa ćete manje vremena provoditi s voljenim. Pokušajte se organizirati tako da više vremena budete zajedno.
ZDRAVLJE Lako se iscrpljujete

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Moguće su promjene koje neće rezultirati zadovoljstvom, ali vam one neće naštetiti ili vas unazaditi. Štoviše, mogli biste briljirati u novim zadacima.
LJUBAV Nemirni ste i često se prepirete s partnerom. Predbacivat ćete mu događaje iz prošlosti, što će nepotrebno uzdrmati vaš odnos. Nemojte dopustiti da sve preraste u problem.
ZDRAVLJE Osjetljivo vam je grlo.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Vaša će kreativnost mnoge ugodno iznenaditi, a rječitošću i ljubaznošću isticat će se oni koji rade sa strankama. Britkim rječnikom i nastupom razoružat ćete suparnike.
LJUBAV Postat ćete privlačniji i dobivati komplimente. Želite li zavesti osobu koja vam se sviđa, to vam ne bi trebao biti problem. Imate sve potrebno da je osvojite.
ZDRAVLJE Sjajno!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Suzdržite se od posuđivanja novca ako ste svjesni da ćete ga teško ili nikako vratiti. Češće odmaranje pomoći će vam da poboljšate koncentraciju.
LJUBAV Ljubavna veza razvija se u neočekivanom smjeru. Potrebno je mnogo prilagodbe da se odnos učvrsti, ali bit će vrijedno truda. Patite li za nekim, druga će vas strana početi primjećivati.
ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Privlačit će vas putovanja, obrazovanje i boravak u inozemstvu pa iskoristite prilike koje dolaze. Ako ste u potrazi za poslom, pomoći će vam prijatelji.
LJUBAV Oni u vezama razmišljat će o zajedničkom životu, kupnji stana ili podstanarstvu. No partner možda ne dijeli vaš zanos pa bi bilo uputnije još neko vrijeme pričekati s odlukama.
ZDRAVLJE Tegobe s kralježnicom.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Bit ćete dobro organizirani i inteligentno ćete pristupati ograničavajućim okolnostima. Prihodi će vam se povećati, a na naplatu stižu i prijašnje zasluge.
LJUBAV Imate li neizvjesnu ljubavnu situaciju, pričekajte vikend jer će se tada povećati vaše šanse kod simpatije. Dopisivat ćete se, a poruke će iz dana u dan postajati sve strastvenije.
ZDRAVLJE Jako dobro.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovne okolnosti, razgovori ili situacije pridonijet će stresu. Izvjesna je sklonost odricanju zbog nekoga, ali i postupci koji vam idu na štetu. Nemojte raditi protiv sebe.
LJUBAV Nestat će sve zapreke zbog kojih su vaši osjećaji bili na čekanju. Venera je u vašem znaku pa se povećavaju šanse da osvojite simpatiju.
ZDRAVLJE Proljepšat ćete se.

horoskop
Shutterstock 

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit ćete uvjerljivi i na djelu i na riječima pa obavite neugodne sastanke ili raspravite nesporazume. Bilo da je riječ o poslu ili privatnim odnosima, postizat ćete ciljeve.
LJUBAV Ako ste na početku veze, budite iskreni jer ćete poslije teško ostvariti odnos kakav priželjkujete. Ne posežite ni za najsitnijim lažima.
ZDRAVLJE Iskoristite višak energije za bavljenje sportom.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dvaput provjerite financijske odluke i nova partnerstva kako biste izbjegli pogrešne poteze. Nova poslovna ponuda bit će zanimljiv zalogaj za ambiciozne - prihvatite!
LJUBAV Opterećenost problemima ili odgovornostima onemogućavat će vas da se posvetite partneru. Potkraj tjedna sve se počinje odvijati kako se samo može poželjeti.
ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Poslovni projekti ulaze u aktivno razdoblje. Imat ćete uspjeha u trgovini, marketingu, putovanjima i komunikacijama. Obaveze ćete obavljati s lakoćom.
LJUBAV Pred slobodnima su sretnije prilike pa će neki biti ugodno iznenađeni reakcijom simpatije. No potkraj tjedna moguća je kriza - potrudite se riješiti moguće probleme.
ZDRAVLJE Puni ste energije!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Iznijet ćete pravi prijedlog u pravom trenutku i ostaviti izvrstan dojam na šefove. Ma koliko brz bio vaš radni ritam, pronađite vremena za opuštanje.
LJUBAV Lijep Venerin utjecaj unosi slatki nemir među zaljubljene - mogla bi vas kontaktirati simpatija i predložiti sastanak. Imat ćete tremu prije susreta, ali sve će proći u najboljem redu.
ZDRAVLJE Solidno ste.