Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte kako je bilo na 13. Sensa danu

Autor promo

Najveći festival zdravlja, ljepote i vitalnosti, Sensa dan, održan je u najljepšoj zelenoj oazi u Zagrebu - Parku Maksimir. Tom prigodom magazin Sensa svim je posjetiteljima omogućio besplatan i raznolik program na četiri različite zelene lokacije pod vodstvom brojnih stručnjaka za tijelo, um i emocije.

teigan-collage - 2021-09-29T100246.696 Izvor: Filip Hofer i Martina Fiorentin

Tema jesenskog Sensa dana bila je vitalnost, stoga je suradnica Sense i inovatorica Body tehnike Ana-Marija Jagodić Rukavina zajedno sa svojim timom posjetiteljima mjerila razinu vitalne energije. Ana-Marija je i otvorila Sensa dan zanimljivom radionicom o intimnoj povezanosti tijela i duha koja se reflektirala na temu događanja.

A u programu ispunjenom inspirativnim i poučnim predavanjima, relaksacijom, plesom i vježbanjem svatko je pronašao svoje mjesto pod suncem za unutarnji rast i razvoj ponijevši kući vrijedna znanja za pozitivne promjene.
Na 'zelenom' sajmu posjetitelji Sensa dana imali su priliku upoznati nove linije prirodne kozmetike za njegu kože i kose Garnier te ih osvojiti u nagradnom kvizu, a imali su priliku i degustirati zdrave proizvode Sana delikatese, kao i proizvode domaćih OPG-ovaca koje je okupio Mali plac.

Na Sensa danu bio je i šumski kuhar Anton Rudan koji je educirao posjetitelje o samoniklom bilju koje se može upotrebljavati, a udijelio im je i brojne hvalevrijedne savjete kako kvalitetno iskoristiti vrijeme u prirodi.
Za hidrataciju sudionika Sensa dana pobrinula se voda Jana, a sustav javnih bicikala Next bike osigurao je svoje limene ljubimce na dva kotača.

Kako je prošao Sensa dan pogledajte u galeriji

Tradicionalno, Sensa dan bio je humanitarno obojen jer su se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa prikupila dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

Kraj dana bio je rezerviran za sjajan razgovor o ženskim snagama, tijekom kojeg su Mia Šoškić, Mirta Fraisman Čobanov i Kristina Ercegović pod vodstvom Izabele Vrtar podijelile svoja iskustva o vođenju sebe u poslovnom i duhovnom smislu.

Magazin

Royals