Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Merkur osiguranje u Rijeci u novim prostorima s posebnim pogodnostima za klijente

Autor promo

Pozivamo sve Riječanke i Riječane da nas posjete na Koblerovom trgu 2 i otkriju novi identitet Merkur osiguranja

teigan-collage - 2021-10-04T151207.246 Izvor: promo

U centru Rijeke Merkur osiguranje otvorilo je svoje novouređeno prodajno mjesto. Tako je riječka poslovnica postala prva poslovnica Merkur osiguranja uređena u skladu s novom filozofijom u kojoj je čovjek, odnosno klijent uvijek u fokusu.

„Želja nam je da se naši klijenti, ali i zaposlenici, osjećaju ugodno u našim prostorima te da prodajna mjesta Merkur osiguranja jednako komuniciraju brend, neovisno o tome u kojem se gradu nalazimo.“, izjavila je Tamara Aye, direktorica Sektora marketinga u Merkur osiguranju.

Prostor je uređen moderno, zastupljene su svijetle nijanse zidova i namještaj u boji drveta, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom.

Podsjetimo, Merkur osiguranje u lipnju ove godine promijenilo je vizualni identitet, a preuređenje poslovnica samo je jedan od koraka u izgradnji prepoznatljivosti brenda Merkur osiguranja na tržištu.

Zato pozivamo sve Riječanke i Riječane da nas posjete na Koblerovom trgu 2 i otkriju novi identitet Merkur osiguranja, a svim klijentima koji nas do kraja listopada posjete darujemo popust od 15% na dodatno zdravstvenoosiguranje u prvoj godini osiguranja te mogućnost ugovaranja police dopunskog osiguranja uz 65kn koja osim pokrića participacije, uključuje 100 kn naknade za svaki dan bolničkog liječenja te kućnu njegu (posjet liječnika, medicinske sestre te pomoć u kući).

 Izvor: promo

Merkur osiguranje d.d. – Zato što sam čudo života.

Magazin

Royals