Kako nam hladni dani užurbano dolaze, sve se češće prepuštamo maštanju o toplini sunca, šetnjama uz more, opuštanju u hladu mediteranskog zelenila i prebrzo proteklom ljetu.

Najbolje vrijeme za planiranje odmora

Od prisjećanja na lijepe uspomene još više veseli pogled u budućnost. Nekoliko nas mjeseci dijeli od sunca, plaža i mora, stvaranja novih uspomena. Najbolje vrijeme za planiranje odmora je sada, zahvaljujući najvećem popustu u godini – Black Fridayu. Uštedjeti možete do čak 35% ako rezervirate već danas.

1 (1)
promo 

Bluesun hoteli smješteni su uz najljepše hrvatske plaže, kao što su slavni Zlatni rat u Bolu na Braču ili Punta ratau Brelima. Supetar i Tučepi omiljene su destinacije za odmor obitelji i parova, a oni avanturističkog duha i ljubitelji prirode oduševit će se Starigrad-Paklenicom.

2
promo 

U Black Friday ponudu uključen je doručak u hotelu ili bogata All Inclusive ponuda. Odlična vijest je i što svoje najmlađe možete u većinu hotela povesti besplatno, a dobrodošli su i vaši psi. Uživajte u novoj udobnosti - za iduće ljeto u nekoliko smo hotela u cijelosti obnovili sobe.

3
promo 

Uronite u Mediteran

Da bi ljetovanje bilo potpuno, u Bluesun destinacijama očekuje vas autentično iskustvo Mediterana. Sjajna gastronomska ponuda u hotelima i a la carte restoranima, od tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta do fine dininga na terasama uz more. Organizirano razgledavanje povijesnih gradova i sela, istraživanje prirodnih atrakcija, ali i adrenalinski izleti.

4 (1)
promo 

Tu su i brojne mogućnosti za aktivne goste, od teniskih terena Bola na kojima su igrale najveće svjetske zvijezde, do vožnje obroncima Biokova na biciklu ili planinarenje kroz Nacionalni park Paklenica. Opuštanje potražite u Bluesun wellness centrima.

Ugrabite najveći popust na ljetovanje u godini

Rezervirajte online ili zatražite svoju personaliziranu ponudu na reservations@bluesunhotels.com ili +385 1 3844 288. Tu smo i za sva dodatna pitanja. Black Friday ponuda traje još kratko, iskoristite je već danas!