Od početka godine do travnja imat ćete nepotrebne troškove. Krajem travnja tranzit planeta Saturn u Vodenjaku pridonijet će raznim poslovnim rezultatima. 2020. pomoći će vam da završite poslove koji su na čekanju. To će biti veliko olakšanje. Položaj planeta omogućit će vam ugodan život tijekom cijele godine.

Ljubav

Četiri pomrčine u vašem i oporbenom znaku Bika (koji je ujedno i vaša prirodna 7. kuća braka i veza) učinit će ovu godinu zanimljivom i zahtjevnom na svoj način. 16.5. i 25.10. su pomrčine u vašem, a 30.4. i 8.11. u znaku Bika gdje je Uran. Ovo su dani kada ćete vjerojatno prolaziti kroz iskušenja u osobnim odnosima. Stoga donosite odluke tek nakon pomrčine, kada ćete moći jasnije vidjeti stvari.

Dobar Jupiter iz Riba u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i djece natjerat će vas da vjerojatno učinite pravu stvar. Kad se sve zbroji, pred vama je bogata ljubavna godina u kojoj neće nedostajati događaja i iskustava. Dobra Venera će vam biti naklonjena od 6.4. do 3.5, od 19.7. do 12.8, a posebno od 24.10. do 17.11.

Posao

Suočavat ćete se s preprekama i nevoljama u poslovnom planu, pa je preporučljivo dovršiti preostale projekte od 2021. Važno je reći da ove godine ne očekujte podršku drugih u svom radu, jer je opozicijski Uran tijekom cijele godine, kao kao i dugi boravak na Marsu krajem godine) neće donijeti ništa osim povremenih izbočina. Ali ni vama to neće biti važno jer ćete se osloniti na vlastite snage i svojim mislima biti negdje drugdje. Umjetnost, djeca, sve lijepo i dobro, sport i slične teme više će vam zaokupiti pažnju nego posao. Izbjegavajte velika ulaganja.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2022
Shutterstock 

Obitelj

Obiteljski horoskop sugerira da budete oprezniji s roditeljima. Podržite ih, ali nemojte biti previše sentimentalni. Vrijeme je da donesete vlastite odluke.

Novac

U 2022. imat ćete i prihode i rashode i nećete moći uštedjeti puno novca. Možda ćete morati platiti i zdravstvene probleme. Pokušajte podmiriti dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a manje su i šanse za kupnju nekretnine tijekom godine.

Zdravlje

Uran i Saturn u kvadratu tranzita u vašem znaku donosit će iskušenja, smetnje i probleme tijekom cijele godine. No, dobar Jupiter će sve ublažiti uz neko dobro društvo, smijeh i slično. Smirite se i tražite veseli sadržaj koji motivira.