Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJSRETNIJI DATUMI U SIJEČNJU: Obratite pozornost, jer ovaj dan utječe na to kakva će vam biti cijela godina

U nastavku saznajte koji su najsretniji datumi u siječnju prema astrolozima.

Sretni dani u 2022. Izvor: Shutterstock

Siječanj je mjesec koji će definitivno otvoriti nova vrata 2022. godine.

Prema riječima astrologa, prvi mjesec nove godine donosi pozitivnu energiju, osjećat ćete se bolje nego inače, a mnogi će biti motivirani da počnu ispunjavati novogodišnje želje.

Tijekom sretnih dana možete poboljšati raspoloženje i produktivnost, donijeti važne odluke, ali i krenuti putem osobnih postignuća. Izvrsni su za rješavanje problema, pronalaženje mira i posvećenost osobnim ambicijama.

U nastavku pogledajte na koje datume treba obratiti pažnju.

18. siječnja - kraj retrogradnog Urana

18. siječnja oslobađamo negativnu energiju koja se nakupila u nama. Od ovog dana će mnogi od nas moći zaboraviti prošlost i pogledati u budućnost. Uran će vam pomoći riješiti se strahova i kompleksa. Ovaj će dan biti pun ugodnih iznenađenja.

Sretni datumi u siječnju Izvor: Profimedia

24. siječnja - prelazak Marsa u znak Jarca

Mars će 24. siječnja prijeći u Jarca, gdje će ostati do 5. ožujka. Financijski sektor će procvjetati jer prisutnost Marsa u desetoj kući horoskopa stvara izvrsne uvjete za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas moći će izaći iz svoje zone udobnosti i poduzeti akciju.

29. siječnja - kraj retrogradne Venere

Na ovaj datum Venera će započeti svoje izravno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom i pozitivom. Ovaj planet će nam dati snažan pozitivan poticaj. Mnogi će ljudi postati puno produktivniji, ne samo 29. siječnja, već i tijekom preostalih mjeseci u godini.

30. siječnja - Mjesec u fazi opadanja u Jarcu

30. siječnja Mjesec će biti u fazi opadanja u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost od nas biti svedena na minimum. To će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će na ovaj dan mjesec u opadanju biti u zviježđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti vrlo produktivan. Mnogi će se posvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija.

Povezane vijesti

Magazin

Royals