Znak tjedna

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ustrajte u zamislima i nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete. Vaša uvjerljivost, šarm i inteligencija ostavljat će upečatljiv dojam.

LJUBAV Bit ćete raspoloženi za druženje. Mogli biste obnoviti ljubavnu vezu ili će vam netko dati do znanja koliko mu značite. Prepustite se osjećajima, čarima flerta i zavođenja.

ZDRAVLJE Druženje s prijateljima najbolji je lijek protiv povremenih naleta neraspoloženja.

Rihanna

Slavna pjevačica rođena je 20. veljače 1988. u znaku Riba. No da nije samo senzibilna i osjetljiva predstavnica svog znaka, svjedoči i njezin Mjesec u Ovnu zbog kojega je nagla, provokativna i hrabra. U ljubavi je ove godine očekuje novo poznanstvo, a u poslu veliki uspjeh.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Bit ćete puni inspiracije i kreativnog duha. Tjedan je pogodan za umjetničko izražavanje, putovanja ili pokušaj da dođete do inače nedostupnih ljudi.

LJUBAV Emotivna situacija činit će vam se bezizlaznom, ali razgovarate li s prijateljem, njegova objektivna procjena pomoći će vam da shvatite kako za sve ima rješenja.

ZDRAVLJE Prilično se iscrpljujete.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Nastojte se organizirati i nemojte kasniti na posao.

LJUBAV Ako ste u braku ili vezi, osjećaji će se razbuktati. Kovat ćete planove o zajedničkoj budućnosti, kupnji ili renoviranju stana ili ćete uređivati sobu za dolazak prinove.

ZDRAVLJE Posvetite se hobijima.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Bit ćete oštroumni i odlični kada treba riješiti poslovni problem.

LJUBAV Poznanstvo s osobom suprotnog spola razvijat će se sporije nego što želite, ali vrijeme radi za vas. Ne forsirajte ako ne ide, s vremenom će sve doći na svoje.

ZDRAVLJE Posvetite se sebi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Prionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke, osobita znanja i kreativnost. Što zadaci budu složeniji, vaše će zadovoljstvo i užitak biti veći.

LJUBAV Zaštitite vezu od uplitanja prijatelja, rodbine, pa i roditelja. Njihovi savjeti loše će utjecati na vaš odnos i pojačati razmirice. Samci su na pragu nove veze.

ZDRAVLJE Više boravite na zraku.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Suočit ćete se s poslovnim nedaćama ili preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Stres će vas pratiti na svakom koraku, ali dobro ćete to podnositi.

LJUBAV Uživanje u ljubavnim vezama ovisit će o tome koliko ćete slobode imati za romantične trenutke. Što ona bude veća, to ćete biti sretniji. Moguć je flert na poslu.

ZDRAVLJE Pažljivo trošite energiju.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Sjajno ćete se snalaziti u timskom radu, ali nailazit ćete na teškoće s neodgovornim kolegama. Nemojte dopustiti da vas to izbaci iz takta.

LJUBAV Ostvarite li poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze razdoblje raščišćavanja problema pa će i svađe nerijetko biti konstruktivne.

ZDRAVLJE Budite što aktivniji i više se krećite.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Plijenit ćete pozornost izravnim nastupom. Bit ćete intelektualno nadmoćni u raspravi s kolegama ili šefom. Kreativnim idejama poboljšat ćete poslovanje.

LJUBAV Pronađite vremena za ozbiljni razgovor s partnerom. Pomno slušajte njegove zamjerke i prijedloge te pokušajte pronaći zajednički jezik kako biste uspjeli obnoviti odnos.

ZDRAVLJE Birajte lakšu hranu.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Na poslu ste izloženi velikom pritisku i dobivate zaduženja za koja smatrate da im niste dorasli. Da niste u pravu, uvjerit ćete se kad u praksi primijenite stečena znanja.

LJUBAV Ljubavna zbivanja odvijaju prema planu. Netko vas zavodi i osvaja pa biste napokon mogli pokleknuti na nečiji šarm i pojavu.

ZDRAVLJE Moguć je psihički umor.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit će vam povjereni odgovorni poslovi. Osjećat ćete se nesigurno i nedoraslo izazovima, ali kada trema popusti, shvatit ćete da je lakše nego što vam se činilo.

LJUBAV Ako ste u nekoga zaljubljeni, rastu šanse da seje riječ o obostranim osjećajima. No nemojte ništa ubrzavati, sve će biti bolje ako se odvija spontano.

ZDRAVLJE Posvetite se omiljenim aktivnostima.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bolje ćete zarađivati, a na vidiku su i honorarni poslovi koji će popraviti vašu novčanu situaciju. Odlično se snalazite u poslu.

LJUBAV Ako ste zaljubljeni u osobu, a niste načisto što osjeća prema vama, promijenite taktiku. Druga strana uživa u zavođenju i ne voli brzati s ulaskom u vezi - slijedite i vi njezin tempo.

ZDRAVLJE Lagani pad energije.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Iznimno ste vrijedni i snalažljivi. Počet će se poboljšavati i financijska situacija, a svojom ćete učinkovitošću nadmašiti ostale kolege.

LJUBAV Teško ćete kontrolirati osjećaje i činit ćete sve kako biste pridobili simpatijinu pozornost. Nemojte pretjerati, barem dok niste sigurni kakve su vam šanse kod druge strane.

ZDRAVLJE Sasvim ste dobro.