Znak tjedna

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Nametnut ćete ritam rada i pridobiti nekoga za svoje ciljeve. Stižu dobre vijesti za one koji traže zaposlenje ili premještaj. No na poslu imate osobe koje su vam zavidne i spletkare iza vaših leđa.

LJUBAVVrijeme je za nove početke na koje ste dijelom spremni, ali dijelom još niste načisto s osjećajima koji vas vežu s drugom osobom. Raskinite s nasljeđima ljubavne prošlosti. Nemojte ubrzavati proces zbližavanja s onim tko vam se sviđa. Drugoj strani treba više vremena da u vas stekne povjerenje.

ZDRAVLJE Počnite se intenzivnije baviti sportom.

Juliette Binoche

Francuska glumica rođena je 9. ožujka 1964. u znaku Riba. Podznak u Raku čini je osjećajnom i romantičnom, ali zbog Mjeseca u Jarcu savršeno se kontrolira i vlada svojim postupcima. Kontakt Sunca s Marsom ističe veliku unutarnju snagu i borbenost pa u svemu iskazuje golemu inicijativu i neovisnost.


Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Zbog naklonjenog Merkura komunicirat ćete samouvjereno i izravno. I dalje će vas pratiti sitni problemi, ali kriza će se mnogo manje osjećati. Postat ćete cjenjeniji.

LJUBAVNemojte dopustiti da bezrazložna sumnja naruši dobar razvoj ljubavne veze. U vašem odnosu ima mnogo strasti i ljubavi pa ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Posjedovat ćete snagu i odlučnost pa će malo toga izmicati vašoj pozornosti. Proširit ćete obzore, kontaktirati s mnogo ljudi, ali se i svađati i dokazivati svoja prava.

LJUBAV Bit će vam potrebno više umješnosti da riješite intimni problem s partnerom. Samci, već dugo samo promatrate simpatiju - prijeđite na stvar.

ZDRAVLJE Naglo poboljšanje.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO U središtu pozornosti bit će projekti koje ćete držati u tajnosti, a koji će unaprijediti ili promijeniti smjer vaše karijere. Pripazite, netko nije iskren prema vama.

LJUBAVPlaneti će otežati sporazumijevanje s partnerom i utjecati na porast obaveza koje će vas oboje činiti nervoznima. Odnos će biti buran, pun uspona i padova.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAOŠefovi će cijeniti vašu radišnost i točnost isporuke. No niste zadovoljni u kojem se smjeru razvija vaša karijera, a i neki vam ljudi pokušavaju potkopati ugled.

LJUBAV Znat ćete pokazati ono što osjećate na pravi način, a partner će vam uzvratiti osjećaje. Ako vas je netko povrijedio, nemojte odbacivati prilike za novu osjećajnu priču.

ZDRAVLJE Izloženi ste jakom stresu.

Tjedni horoskop od 9 do 15 ožujka 2022
Shutterstock 

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Sve vam postaje jasnije, poslovna staza pred vama polako se čisti, ali još nije potpuno prohodna. Bude li vas tko omalovažavao, utjecajna osoba stat će na vašu stranu.

LJUBAV Gra­nica između privlačnosti i odbojnosti bit će tanka. Ne pripazite li, dijelit će vas korak od prekida odnosa. Partner je osjetljiv, a vi ga opsjedate ljubomorom.

ZDRAVLJE Previše radite, zastanite i odmorite se.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Tražite li novi posao, upregnite sve veze i poznanstva jer su veliki izgledi za uspjeh. Bavite li se javnim poslom, bit ćete uspješni i popularni. Naglašeno ste kreativni i puni inspiracije.

LJUBAVPopravit će se komunikacija s partnerom, a samci će uvidjeti da ih simpatija promatra sa zanimanjem. U novim vezama dominirat će intuitivno razumijevanje.

ZDRAVLJE Solidno ste.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Učit ćete bez problema, snalaziti se u poslovnim događanjima i stjecati sve veće ovlasti. Razmišljate li o promjenama u karijeri, okrenite svoja nastojanja u tom smjeru.

LJUBAV Vaša veza ili brak nalaze se na prekretnici. Pazite kakve odluke donosite jer će imati dugoročne posljedice. Ne gnjavite partnera pretjeranom ljubomorom.

ZDRAVLJE Izražen pad imuniteta!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Povoljno aspektiran Mars čini vas snalažljivom i verbalno spretnom osobom. Na­predovat će oni čiji posao zahtijeva mnogo kretanja, organizacijskih sposobnosti ili pak kreativnih ideja.

LJUBAV Bit ćete usuglašeni s partnerom i zajednički planirati budućnost. Samci, netko će vam biti osobito zanimljiv zbog darežljivosti i društvenog utjecaja.

ZDRAVLJE Lako se živcirate.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bit ćete zadovoljniji poslovnim rezultatima. Uspješno ćete rješavati probleme, a u rad unositi kreativnost i ideje. Vladavina Riba otvara vam puteve prema inozemstvu.

LJUBAV Za osjećajne zastoje ne tražite krivca u trećoj osobi jer sve ovisi o vašem stavu i ponašanju. Partneru otvoreno recite što biste željeli promijeniti u odnosu.

ZDRAVLJE Kontrolirajte tlak!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Vrijeme je pogodno za bilo kakav izlazak u javnost i osvajanje naklonosti publike. Učenje, trgovina, upravljanje novcem i komuniciranje bit će vaša jača strana.

LJUBAV Zračit ćete vedrinom i privlačnošću koju će drugi itekako primjećivati. Ljubavni susret koji željno iščekujete mogao bi uslijediti početkom tjedna i ispuniti vaša očekivanja.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda i padova.