Nakon legendarnih šest sezona, koje se i dan danas gledaju s istim žarom, dva filma i reboota kultne serije 'Seks i grad', potvrđen je povratak omiljenih prijateljica na male ekrane u drugoj sezoni 'And Just Like That'.

Službeno je potvđena druga sezona Seks i grad reboota And Just Like That
Profimedia 

'Oduševljen sam i uzbuđen što mogu ispričati više priča o ovim živahnim, hrabrim likovima – koje igraju ove moćne, nevjerojatne glumice. Činjenica je da smo svi oduševljeni', rekao je Michael Patrick King u priopćenju, prenosi Deadline.

Prije nego što je službeno objavljeno, scenarist i redatelj Michael Patrick King te Sarah Jessica Parker otkrili su da su oboje zainteresirani za drugu sezonu, izvijestio je Variete.

'Definitivno, da', rekla je Sarah Jessica, koja je također izvršna producentica, kada su je upitali želi li nastaviti sa snimanjem. 'Michael i ja smo razgovarali prije dva tjedna i rekli: ‘Dobro, kada ćemo razgovarati o ovome?’ Jer postoji kalendar i ne želite dopustiti da prođe previše vremena. Osjećam da postoji zamah.'

Sarita Choudhury, koja glumi Seemu, također je rekla da bi voljela drugu sezonu. 'Baš neki dan, razmišljala sam o tome. Jer postoji trenutak u kojem vam daju do znanja hoće li se dogoditi ili ne, a mi još nismo došli do njega. Razmišljala sam, Bože, nadam se da će biti druge sezone', rekla je za Entertainment Tonight u siječnju.

'Osjećam da bi druga sezona mogla jednostavno skočiti u to tko glavni likovi zapravo jesu, za razliku od navikavanja publike da vidi ono što vidi. Tako da bih voljela drugu sezonu, ali stvarno ne znam.'

Iako nema službenih izjava iz HBO Maxa o datumu premijere druge sezone 'And Just Like That', obožavatelji će morati dosta čekati. Sa službenom objavom druge sezone, Michael Patrick King sada će započeti proces okupljanja glumačke ekipe i scenarija za 'And Just Like That' nastavak. Pod pretpostavkom da se produkcija završi krajem 2022. — slično kao prva sezona u prosincu 2021.— obožavatelji mogu očekivati nastavak reboota kultne 'Seks i grad' serije u prosincu 2022. ili početkom 2023. 

Hoćemo li pogledati nove nastavke?

Iako moda više nije onakva kakva je pamtimo, likovi kao da su 'poglupljeni', više nema Face, nema Samanthe... Odgovor je DA, a razlog je vrlo jednostavan.

Na ovoj smo seriji odrasli i koliko god nam neke stvari u novim nastavcima bile nelogične ili nas živcirale, zanima nas kako priča ide dalje, jer ne želimo da još završi. Kad nešto lijepo i zabavno obilježi neki dio vašeg života, rado se toga sjećate.

A ove četiri dame svakako su obilježile živote svojih obožavatelja. Nažalost, po mnogima omiljene članice ovog ženskog društva nema, Samanthe, no mnogi se s pravom pitaju koliko bi nju promijenili u novim nastavcima.

Logično je da likovi stare te se mijenjaju, no mnogima je zasmetala drastična promjena svega što su voljeli i poznavali. Miranda koja sada voli žene, sve bahatija i umišljenija Carrie te sve dramatičnija Charlotte (više no inače) nisu ono šo su očekivali.

No to i jest na neki način čar Hollywooda - da nas iznenadi onda kad mislimo da smo sve vidjeli!