Znak tjedna

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Merkur je u vašem znaku pa ste u odličnom razdoblju. Uspijevat ćete ideje predstaviti pravim ljudima. Bit ćete življi i opušteniji nego inače, a u onome što vas je iritiralo naći ćete i nešto dobro.

LJUBAV Osjećat ćete na sebi poglede drugih i primati komplimente, a neznanci će vam prilaziti i počinjati komunikaciju. Slobodnima su izvjesni sudbonosni susreti i večeri ispunjene vrućim zagrljajima. Ako ste u braku, uživat ćete u zajedničkim trenucima s partnerom i kovati planove za budućnost.

ZDRAVLJE Nećete imati nikakvih razloga za zabrinutost.

Antonija Mišura Sandrić

Bivša košarkašica rođena je 19. svibnja 1988. u znaku Bika, koji joj je podario strpljivost i upornost. Bliski kontakt Mjeseca i Venere zaslužan je za njezinu ljepotu i šarm. Napet aspekt između Sunca i Marsa čini je čvrstom i jakom osobom, ali i vrlo borbenom i izravnom.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Imate li želju napredovati, usmjerite sve snage u tom pravcu. Briljirat će menadžeri, knjigovođe, bankari i ekonomisti.

LJUBAV Mogli biste se upustiti u vezu sa osobom koju površno poznajete i koju prije niste simpatizirali. No suprotnosti vaših karaktera stvorit će jaku energiju privlačnosti. Nekima se u život vraća bivša ljubav.

ZDRAVLJE Jako ste napeti, opuštajte se.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Zbog nepovoljnog Merkura budite na oprezu. Nemojte donositi konačne zaključke ni o čemu, radije ostavite razne opcije otvorene. Pri­pazite na međuljudske odnose.

LJUBAV Naučite s partnerom podijeliti svoje sumnje i preokupacije - ne držite sve u sebi. Pripazite se fatalnog šarma zauzete osobe koja bi vas mogla uvući u kompliciranu vezu.

ZDRAVLJE Skloni ste iscrpljivanju.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Um će vam biti brži i bistriji, a pamćenje povećanog kapaciteta. Kolege će se više oslanjati na vas, a šefovi vas pohvaliti za predan rad.

LJUBAV Svidjet će vam se uspješna i samopouzdana osoba u kojoj ćete pronaći sigurnost. Rakovima u braku savjetujemo da obnove odnose s partnerovom rodbinom, osobito ako im o tome ovisi kućni mir.

ZDRAVLJE Vitalni ste.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Preopteretit ćete se s previše obaveza, no to je cijena vaše ambicije i želje za što većom materijalnom sigurnošću. Morat ćete nešto žrtvovati da biste ispunili visoka profesionalna očekivanja.

LJUBAV Bit ćete jako vezani uz krug prijatelja pa ćete preko njih upoznati nekog privlačnog. Bračni odnosi još su u razdoblju krize i nepovjerenja.

ZDRAVLJE Čuvajte kosti i zglobove.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Dobivate pohvale za prijašnji rad pa će nadređeni kovati planove za nove projekte. U radnom okruženju jako ste cijenjeni pa to iskoristite za pokretanje novih projekata.

LJUBAV Napravit ćete reda u emotivnom životu, možda se napokon oslobodite loše veze. Merkur u Biku donosi poznanstvo s nekim tko osvaja intelektom.

ZDRAVLJE Razgibajte kralježnicu.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ako ste održavali dobre odnose s važnim ljudima, sad ćete dobiti velik dio ‘kolača’. Računajte na potporu moćnika i širenje poslova. Šefove će iskreno zanimati vaši prijedlozi.

LJUBAV Planeti povećavaju ljubavne prilike. Ne gubite vrijeme čekajući da vas netko nazove ili izjavi naklonost. Preuzmite inicijativu, osobito ako vam se sviđa.

ZDRAVLJE Pre­više radite!

Škorpion23. listopada - 21. studenoga

POSAO Željet ćete biti što dalje od obaveza i pritisaka, no nećete si moći priuštiti mnogo odmora. Bit će vam teško odlučiti koji zadaci imaju prioritet pa biste snagu i vrijeme mogli potrošiti na nešto manje važno.

LJUBAV Predivna Venera samcima donosi novo poznanstvo i ljubav. Vezani će biti nježniji i bliskiji s partnerom.

ZDRAVLJE Zračite samopouzdanjem.

Strijelac22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Na radnome mjestu događaju se promjene u koje ste i vi uključeni. Možda će se u opisu vaših poslova naći i nova zaduženja, čime nećete biti zadovoljni.

LJUBAV Otvoren razgovor s partnerom i zajednički izlasci izgladit će nesporazume. Laknut će vam nakon što odagnate neosnovane sumnje i uvjerite se u njegovu vjernost.

ZDRAVLJE Štedite snagu!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Kreativnost i mašta bit će vam na visokoj razini, od čega ćete imati koristi ako radite u marketingu ili dizajniranju. No ako baratate brojkama, budite vrlo oprezni.

LJUBAV Društvo i izlasci bit će izvor ugodnih iskustava i novih simpatija. Bit ćete zaštićeni od problema. Opuštenim ponašanjem privući ćete osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE Počnite što prije s tjelovježbom.


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Iako vas poslovne prilike previše ne maze, u konačnici ste zadovoljni svojim radnim učinkom. Šefovi će vas slati na putovanja ili vas opteretiti dodatnim poslovima.

LJUBAV Spoznat ćete dubinu i važnost problema te shvatiti da je došlo vrijeme za njihovo rješavanje. Ozbiljno ćete razmišljati o novoj vezi i biti spremni na promjene.

ZDRAVLJE Pazite stopala i koljena.


Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Tjedan će vam biti vrlo aktivan s mnogo istodobnih događanja i čestim preokretima. Što se u jednom trenutku bude činilo izgubljenim, u idućem će opet poprimiti obrise dobitka.

LJUBAV Mogli biste ostvariti vezu sa osobom koja će vas oduševiti inteligencijom i obrazovanošću. Priv­lačit će vas igra riječi i nadmudrivanje, u čemu ćete oboje uživati.

ZDRAVLJE Odlično ste!