Saznajte što su vam zvijezde pripremile za ovo ljeto...

Ovan

Iako je to suprotno vašoj pomalo turbulentnoj prirodi, sve što vam pada na pamet kada je ljubav u pitanju je strast. Mlad Mjesec 9. srpnja potaknut će vas da preispitate ono za čim čeznete u životu, što je ono što vas stvarno zanima. Ljetna romansa ili dugotrajna veza? Oni koji su slobodni, prvom prilikom će se upustiti u avanturu, a ako ste u ozbiljnoj vezi, očekujte mnogo senzualnih noći.

Horoskop
Shutterstock 

Bik

Želite nešto više od ljubavi – pravo partnerstvo kroz koje ćete se povezati sa svojim partnerom. I to će vam uspjeti tijekom sezone Raka. Sredinom srpnja očekuje vas nekoliko manjih nesuglasica s partnerom, no čeka vas samo mirno more.

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. lipnja i postretrogradno razdoblje 7. srpnja otvorit će vrata novim vezama. Željni ste uzbuđenja i avanture, a sve što imate na umu je upoznati neke nove i zanimljive ljude. Malo tko će vas moći spriječiti u tome, ali zašto bi to itko učinio? Osim ako je ta osoba romantično zainteresirana za vas. Otvorite oči, možda ćete upoznati nekog novog, potpuno neočekivanog, a možda već godinama imate svoju ljetnu romansu s vama.

Horoskop
Instagram (@moonlovers__) 

Rak

Ovog ljeta ljubav je u zraku. Ali, Rakovi, prestanite koristiti (emocionalnu) manipulaciju da biste došli do toga. Već 1. srpnja promijenit će vam se energija, a s tom promjenom u vaš život može ući netko novi. Stvari će doći na svoje mjesto kada se opustite i udaljite od drame.

Lav

Ovo ljeto čuvaš svoje srce. Mir je ono za što ste se odlučili, jer ste konačno spremni za nešto više. Za ozbiljnu vezu u kojoj sebe nećete staviti na prvo mjesto. Obratite pažnju na pun Mjesec u Vodenjaku koji će zasjati oko 23. srpnja, tada će vas iznenaditi nešto neočekivano.

Horoskop
Instagram (@ilonaclement) 

Djevica

U trenutnoj vezi ne samo vi, već i vaši prijatelji osjećate se pomalo neugodno. A daljnje traženje izgovora i obrana partnera samo će dodatno narušiti vašu vezu s prijateljima. Tada ćete se, kao i uvijek, početi povlačiti zbog kritika koje dolaze sa svih strana. Ali nemojte se ovog ljeta fokusirati na negativnosti. Postavite si cilj, do kraja ljeta se nešto mora promijeniti – ili vi ili vaša okolina. Pazite da u jesen uđete sretni i mirni.

Vaga

Ovog ljeta šarmirat ćete sve koji prođu pored vas. Koketirat ćete sa svima i imati otvorene mogućnosti. Ako ste u vezi, očekujte romantično ljeto tijekom kojeg ćete shvatiti da se želite potpuno prepustiti svom partneru, zbog čega ćete se odlučiti na neke korake koji do sada nisu poduzeti.

Horoskop
Instagram (@delaney 

Škorpion

Posao, posao, posao i to je sve što ćete raditi. Vaša simpatija je za to vrijeme slobodna i zabavljat će se na obali. Koliko god se trudili odoljeti toj vezi i zakopati se u posao, za to će doći pravo vrijeme, a moglo bi biti oko 19. kolovoza. Ako ste ponovno u vezi, očekujte važne životne promjene koje ćete uskoro morati podijeliti s obitelji i prijateljima.

Strijelac

Strijelci će ovog ljeta doživjeti emocionalno olakšanje kada Merkur 7. srpnja napusti postretrogradnu sjenu. Tada će nestati svi vaši problemi, kao i vaše bivše ljubavi za koje se čini da su sve pristale napasti vas u isto vrijeme. Ako ste slobodni, vrijeme je za opuštanje i traženje nove romanse, čak i kroz ljubavne aplikacije, a dok je ne pronađete, zabavite se!

Horoskop
Instagram 

Jarac

Vaše vrijeme nikada neće doći. Stoga je ljetno razdoblje u godini idealno da potragu za partnerom ostavite po strani i opustite se s prijateljima. Uživajte u prirodi, izlascima, odlasku na plažu... Onda će vas, sasvim neočekivano, kada uložite najmanje truda u potragu, vaša ljubav pronaći.

Vodenjak

Zbog kompromisa koji napravite u vezi, osjećate se kao da ne dobivate dovoljno zauzvrat. Venera i Mars će vam ovo saznanje potvrditi 13. srpnja. No, to ne znači da će vaša veza uskoro prekinuti, sve što trebate učiniti je opuštenim i smirenim pristupom reći svom partneru kako se osjećate. Tada će sve opet doći na svoje mjesto.

Horoskop
Unsplash 

Ribe

Konjunkcija Venere i Marsa 13. srpnja potaknut će vas da razgovarate o svojim osjećajima sa svojom simpatijom ili partnerom. Prestanite 'jeftino' prodavati svoje srce i ljubav koju možete i želite dati drugima. Također, ne propustite priliku da ovo ljeto budete s nekim tko u vama stvara osjećaj žara i vatre, čak i ako vam to na prvi pogled ne izgleda kao mudar korak. Opustite se, ljeto je za zabavu i isprobavanje novih stvari.