Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS POČINJE NAJJAČI PUN MJESEC U 2022.: Evo što svatko od nas obavezno mora napraviti

Autor Ena Domić Čaldarević

Uzmite u obzir da se sada cijelo vaše tijelo počinje puniti snagom. Baterije su maksimalno prazne i najbolje je iskoristiti ovaj nalet energije na najpozitivniji način.

 pun mjesec Izvor: Shutterstock

Utjecaj punog Mjeseca počinje tri dana ranije, a zatim se nastavlja tri dana nakon njegovog vrhunca.

A upravo je pun Mjesec zadužen za uspone i padove naše energije. Netko tako osjeća veliko uzbuđenje, a netko je veseo i sve mu izgleda kao nestvarna čarolija.

Uzmite u obzir da se sada cijelo vaše tijelo počinje puniti snagom. Baterije su maksimalno prazne i najbolje je iskoristiti ovaj nalet energije na najpozitivniji način.

Budući da će se pun Mjesec odvijati u znaku Riba, samim time je vrlo specifičan.

Postavite si tri cilja

Najvažnija stvar koju morate napraviti jest pobrinuti se na sve oblike svoga zdravlja. Mentalno, fizičko i psihičko zdravlje su vaša tri najvažnija cilja. Gdje god nađete neke nedostatke, zapišite ih kako biste što prije krenuli ih rješavati. No prvo morate postati svjesni da problem postoji. Tako možete biti potpuno zdravi, ali niste sretni i sigurni u sebi pa će i ostvarivanje ciljeva biti puno teže, ako ne i nemoguće.

 Pun mjesec Izvor: Shutterstock

Što trebamo raditi za vrijeme punog mjeseca?

10. rujna mnogima dolazi nezasluženo nevoljeni retrogradni Merkur.

U takvoj fazi Merkura važno je riješiti sve stare probleme, oprostiti se od nepotrebnog. Odaberite vrijeme i na dan punog Mjeseca ostanite sami sa sobom: osvrnite se unatrag, uronite u trenutak koji vas možda još uzbuđuje, a zatim pokušajte shvatiti kakvu vam je snagu i pouku dao. Očistite svoju budućnost od nepotrebnih misli i onoga što se davno dogodilo. Oprosti, zahvali i otpusti. To se može ponoviti kroz fazu retrogradnog Merkura do 2. listopada.

U sljedeća dva tjedna vaš najvažniji zadatak je briga o svom zdravlju, mislima i osjećajima. Određivanje pravih namjera i ciljeva, odbacivanje zastarjelog i nepotrebnog, usavršavanje iskustva i vještina.

Što je važno?

Budući da u ovom punom Mjesecu ima puno mistike i magije, nemojte nikome govoriti svoje ideje ili tajne.Intuicija će u ovom razdoblju biti najbolja, stoga pažljivo slušajte i ne pokušavajte ići protiv nje.

Tuga, melankolija i potpuna beznadnost postojanja mogu utjecati na neke ljude. Ne bojte se. Prihvatite tu situaciju kao alarm da pogledate duboko u sebe i konačno shvatite koje situacije i koji ljudi pokreću takva raspoloženja u vama. Za vrijeme punog Mjeseca nemojte jesti jaku hranu niti piti jako jaku kavu ili čaj. Ovo je vrijeme kada treba jesti lagano, kako ne biste opteretili ni želudac niti glavu.

 pun mjesec donosi energiju strasti i seksualnosti Izvor: Shutterstock

Očistite misli i prostor u kojem živite

Obratite pozornost na sve što se događa. Slijedite svoje misli. Pun Mjesec omogućit će dobre ideje.

I obrnuto, ako imate cilj koji želite ostvariti, onda će vašem tijelu trebati kvalitetna prehrana, vježbanje i dovoljno sna.

Ne ulazite u rasprave i nemojte za sve kriviti Merkur. Odrasla ste osoba i naučite se ponašati u skladu s tim. Svakako očistite prostor u kojem živite, dovedite stvari u red, napravite toplu kupku i pijte više biljnih čajeva. Smirite se.

Prije punog Mjeseca zapalite svijeće. To će pomoći prostoru da oslobodi energiju, razgovor i misli.

Sada biste se trebali maksimalno brinuti za svoje zdravlje i svoju duhovnu snagu. Jedino tako možete ostvariti sve svoje želje.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image