Jesen je pokucala na vrata, a mnoge zanima što će im donijeti na ljubavnom polju. Sve detalje o tome što prema naputcima zvijezda i astrologije očekuje vaš horoskopski znak tijekom ovog tjedna saznajte u nastavku.

Ovan

Vodite dinamičan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Ugodne emocije, znaci pažnje i nježnosti ulijevaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Najljepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu s bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmjena emocija i bliski kontakti imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Sve je lako kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistat ćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi s jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvijek postoji i šansa za dužu vezu.

Bik

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima ljubavni predznak privlači vašu pažnju i veliki interes. Predosjećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja vam se sviđa. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najljepši odraz intimne sreće koja vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osjećanja podijelite s bliskom osobom.

Blizanci

Ako imate potrebu donijeti neku bitnu odluku kada je vaš emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da s time strpljivo čekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvijezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti lošim putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumijevanja i razmišljanja će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo provođenje u realnost.

Ljubavni horoskop za jesen
Instagram 

Rak

Ako ste slobodni spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu ili zahvaljujući kolegama upoznati nekoga tko će vas osvojiti na prvi pogled i ostaviti bez daha. Zbog razlike u obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne otjerate, prije nego što bilo što s njom započnete.

Lav

Ovih dana miješat ćete dva stila: jedan je raznolik, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primjećuju samo prijatelji.

Djevica

Stalo vam je da prođete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite reći voljenoj osobi. Ipak, vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava vas uvjeriti u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, savjeti ili podrška bliskih prijatelja uvijek djeluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razriješiti, ali kroz određeno vrijeme kada se emocije iskristaliziraju, piše astrolook

Rujanski ljubavni horoskop
Shutterstock 

Vaga

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osjećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i krajnji ishod. Važno je da slijedite svoj unutrašnji instinkt.

Škorpion

Obiteljski izazovi će dobrim dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Strijelac

Djelujete zadovoljno u nečijem društvu. Važno je da pravilno vrednujete nečije emocije. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima s partnerom, a postoje i detalji koji vas posebno inspiriraju. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju.

Što nam zvijezde donose na ljubavnom planu
Shutterstock 

Jarac

Niste raspoloženi ovog tjedna, jer partner pokazuje ogroman stupanj nervoze, pa su moguće i međusobne svađe. Pokušajte se prilagoditi ovoj situaciji, jer partner može imati velikih problema, pa se pokušajte kontrolirati da ne biste rekli pogrešnu stvar i pogoršali situaciju. Ovaj tjedan nikako nije naklonjen dobrim partnerskim odnosima.

Vodenjak

Djelujete vrlo privlačno i inspirirani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strastvenu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš ljubavni život. Pod utjecajem snažnih emocija često mijenjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, val novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osjećate uzajamnu naklonost.

Ribe

Bit ćete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslijedit će zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činit će vam se da je sve moguće. Bit ćete otvoreni i imat ćete povjerenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu, kaže astrolook