Stiglo je jesensko izdanje Story Shopping Festa! Od srijede, 12. listopada, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!

Uđite u jesen sa stilom! Ovog listopada uz Storyeve kupone ostvarite odlične popuste i obnovite garderobu atraktivnim komadima kojima ćete spremno dočekati novu hladnu sezonu, po posebnim popustima do čak 40%!

Story kuponi s popustima iskoristivi su od 12. do 18. listopada i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.
PLUS POSEBNA POGODNOST! Samo u subotu, 15. listopada, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

1200x780 (3).jpg
promo 

Ne propustite Story Shopping Fest – potražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 12. listopada 2022. godine! Story kupone s popustima za kupnju možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

Imperial Naf Naf
Tosca Blu
Skiny
Betty Barclay
Centra mini/Moderato
Kruna Mode
Billa Bong
Garcia
Element
Kaporal Jeans
Extra Sports
Fynch-Hatton
Gerry Webber
Camel Active
Centra
Naš dom
Sport Vision
Champion
Alizée
Optotim Poliklinika
Optika Kraljević
Ghetaldus Optika
Le Chic
Optika Hrast
Perfecta Dreams
Nord
Diva
Meblo Trade
The North Face
Zaks
Image Haddad
De’Llure
United Colors of Benetton
Under Colors of Benetton
Sisley
Argentum
Lei Jewelry
Prahir Fine Jewellery
United Colors of Benetton
United Colors of Benetton
OVS Outlet
Models Fashion Store

Posjetite i Story Pink Fest - jedinstveno događanje u centru Zagreba, u subotu 15. listopada, posvećeno obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke!

Sudjelujte u povorci podrške oboljelima koja kreće sa Zrinjevca u 10 sati i uživajte u edukativno-zabavnom programu s modnom revijom hrabrih junakinja te glazbenim nastupima domaćih zvijezda na Cvjetnom trgu od 10 do 14 sati.