Proteklih godina postali smo svjedoci multitalenta zvanog Maja Šuput.

Da je Maja uspješna pjevačica, to smo znali, a posljednjih se godina pokazala i kao jednako dobra poduzetnica. Vrckava pjevačica našem novinaru otkrila je sve detalje o novim poslovnim pothvatima, nedavnom putovanju na egzotičnu destinaciju, spektaklu koji priprema u zagrebačkoj Areni, ali i hoće li Bloom uskoro dobiti društvo.

Maja Šuput u novom broju Storyja
promo 

'Apsolutno ne. Ne priželjkujem i ne radimo na tome. Suprug i ja smo završili s reprodukcijom djece', rekla je Maja.

Iako izbori za Miss Universe Hrvatske više nisu na vrhuncu popularnosti, neke misice jednostavno ne možemo zaboraviti. Jedna od njih je definitivno Ivana Mišura Vlaović. Prekrasna misica sa suprugom, nogometnom legendom Goranom Vlaovićem, očekuje drugu djevojčicu. Samo našoj redakciji otkrila je kako se priprema za drugo dijete, ali i kakav je otac njezin suprug.

Da je Amorova strelica pogodila glumicu Taru Rosandić i glazbenika Luku Tralića, šuška se već dulje. Tara je samo za novi broj omiljenog Storyja komentirala svoje trenutačno ljubavno stanje.

On možda nije zvijezda, ali zvijezde ga jednostavno obožavaju. Zvonimir Franić dobro je poznato ime u svijetu frizera, a nama je otkrio tko je bio Zvonimir Franić na početku karijere, ali kakve dojmove nosi s Eurosonga.

Novi broj Storyja
promo 

Omiljeni tjednik u prodaji je od 23. studenoga. Ne zaboravite nabaviti svoj broj i inspirirati se zanimljivim sadržajem.