Paljenje adventskih svijeća, iščekivanje Božića, druženje i blagdanska atmosfera vladaju našim srcima i čine ovo doba godine posebnim.

Dodamo li tom posebnom raspoloženju uređenje interijera decentnim nakitom, lampicama i kuglicama, kao i ukrašavanje borova, nastaje zaista jedinstven ugođaj. Premda se božićno drvce u nas tradicionalno kiti na Badnjak, mnogi su ga već ukrasili kako bi u svoja četiri zida što prije prizvali lijepo raspoloženje i sjaj blagdana.

Božićne dekoracije
Shutterstock 

Ove je zime izbor ukrasa zaista bogat i popularne trgovine nude mnogo toga za svačiji ukus. Neke ukrase možete i sami izraditi, ali lampice je ipak najbolje potražiti na provjerenim mjestima.

JYSK lampice ELDE
jysk 550 kn / 73 eura

U svim trgovinama koje u ponudi imaju detalje za dom i namještaj još su u listopadu na policama bili izloženi božićni noviteti, a na vama je da izaberete u kojem ćete stilu ovih blagdana ukrasiti svoj omiljeni kutak u domu.

Sjaj zlaćanih nijansi

Bonami viseći ukras Star Trading
Bonami 269KN/35,70€

Nježno žute i gotovo zlaćane nijanse jedne su od najpopularnijih u uređenju interijera i ove zime jer sofisticiranim sjajem podsjećaju na neka minula, glamuroznija vremena.

Naime, šarene lampice znaju biti zabavne, posebice u dječjoj sobi, ali u ostalim prostorijama ipak trebaju dominirati elegancija i vrhunski stil.

U galeriji pogledajte više božićnih ukrasa s kojima će vaš dom postati prava blagdanska oaza.

jysk Božićne dekoracije