Prva i najdugovječnija domaća emisija iz svijeta dizajna i uređenja doma nakon kratke stanke u kojima su se snimale nove epizode, vraća se na male ekrane. Nova, 23. sezona, kreće u nedjelju, 19. ožujka, u prijepodnevnom terminu na programu RTL-a.

U novih 12 epizoda očekuju vas trendovi, informacije i inspiracija iz svijeta interijera i opremanja doma, kao i novi projekti koje je dizajnerica stvarala sa suradnicima iz svoga studija.
Gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

Mirjana Mikulec interijeri Foto Darko Mihalić.jpg
promo 

InDizajn tim predvođen Mirjanom Mikulec nastavlja s predstavljanjem zanimljivih projekata drugih arhitekata kao i životnih prostora koje su vlasnici sami uređivali. Tako će već u prvoj epizodi vrata svoga ugodnog i profinjenog doma otvoriti mlada hrvatska dizajnerica, a nakon toga uslijedit će i dizajnerske priče i trendovi iz susjedstva. Dizajnerica i njezina tv ekipa posjetili su Ljubljanu te snimili reportaže o dva atraktivna interijera, a u travnju se spremaju u Milano na najpoznatiji međunarodni sajam interijera, Salone del Mobile.

Mirjana Mikulec interijeri Foto Ivan Črepić (3).jpg
promo 

'Naš tim redoviti je posjetitelj sajma na kojem se može vidjeti najbolje od najboljeg u svijetu dizajna i opreme za dom. Jedva čekamo to predstaviti našim gledateljima i pratiteljima, kao i sve ostale priloge koje smo spremali posljednjih mjeseci. I u novoj sezoni nastojali smo slijediti koncept kojim stvaramo raznolik i slojevit sadržaj kako bismo svakome ponudili ono što ga zanima: od luksuznih interijera pa sve do onih manjih, niskobudžetnih, različitih stilova i namjena. Tako ćemo u ovoj sezoni imati i pretvaranje podruma u prostor za obiteljska druženja te se pozabaviti aktualnom temom održivog uređenja', otkriva urednica i voditeljica emisije Mirjana Mikulec koja ne skriva radost zbog nagradnih i humanitarnih preuređenja u novoj sezoni.

Mirjana Mikulec interijeri idejno rješenje (2).jpg
promo 

'Potrudili smo se i oko makeovera koje su gledatelji osvojili na našem sada već tradicionalnom nagradnom natječaju Iznenadi me te meni najdražih u kojima smo pomogli uređenju kuhinje u obiteljskoj kući u Petrinji te blagovaonice za male korisnike Dječjeg doma sv. Marko Križevčanin u Križevcima', dodaje Mikulec.

Mirjana Mikulec interijeri idejno rješenje.jpg
promo 

Osim što nove epizode InDizajna s Mirjanom Mikulec možete pratiti svake nedjelje prijepodne na RTL-u, te reprize iduću subotu na RTL2, na www.indizajn.hr. i YouTube kanalu možete naknadno pogledati pojedinačne priloge kao i kompletne emisije.